Ha valakit megharap egy vámpír, az maradhat ember?
Jólvan, pontosítok! A Hellsing-univerzumban nem kéne átváltoznia?
Ahh, Darth Vader, ezen szakadok! :)
Ekkora hülyeseget se hallottam még (már bocs) melyik vámpír tenne ilyet , hogy megharap egy embert. Az emberi vér tele van bacilusokkal +még zsíros is.
Amúgy csak akkor maradhatna ember ha nem szívnak ki vért csak max. 0,5 litert.
Üdv Draktata
Hellsingből csak az animét láttam a mangát nem olvastam, de nekem ott úgy tűnt, hogy elég csak megharapnia a vámpírnak valakit, nem kell haldokolnia. A Vampire Knightban is elég volt egy harapás, de ott az emberek nem valódi vámpírrá váltak ettől, hanem vérmániás, vérfüggő vadállattá (hacsak nem ittak egy tisztavérű vámpír véréből) Szóval ott pontosan megtörtént az, amit itt sokan viccbő írtak: az ember, félvámpír, alacsony szintű vámpír harapta mega tiszta vérű vámpírokat, és ha ivott a vérükből, akkor erősebb, gyorsabb, egészségesebb stb. lett.
A twilightban sem kellett haldokolnia az embernek ahhoz, hogy vámpír legyen belőle, ez csak Carlisle rögeszméje, mert "nem szép dolog valakit vámpírrá változtatnia csak akkor, ha ezzel megmenti az életüket" +ott, ha valaki kiszívta a vámpírmérget a sebből, az ember maradhatott.
Darren Shan világában meg nem is harapás, hanem vércsere útján lehetett vámpírrá válni.
Több ilyet sajna nem láttam, esetleg ami infó innen-onnan beszivárgott az agyamba, hogy a vámpírok az emberek csupasz nyakát megharapva változtatják át az áldozatukat, vagyis nem minegyik vámpír-fantáziavilágban elég egy harapás, a harapásnak bizonyos helyen vagy bizonyos mélységben kell ehhez történnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!