Kapcsolatba léptem egy lénnyel a neve Poszeidon, mit akar tőlem?
A görögök Poszeidonnak hívták
A rómaiak Neptunus nak.
Az indiaiak Krishnának.
Egy távoli bolygón él sok fényévre a földtől, egy magasabb dimenzióban, a Szíriuszon.
A problémám az, hogy külső segítséggel léptem kapcsolatba vele, valójában, nincs képességem ehhez.
Kapcsolatba akarok vele lépni, újra, hogy mit tegyek.
keresd fel azt aki segített az utazásban.
vagy csak engedd el, a tollat a kezedből...
(tökéletes a kiírás időpontja ;) )
Hogy érted, hogy tökéletes a kiírás időpontja?
Jaa a tengerek istenének tartották ja.
miért hány órakor tetted fel a kérdést?
mindegy is, igazából, de azzal feltudod venni a kapcsolatot aki a külső segítséged volt, nem?
én egyedül Krishnát akadtam meg. Ő is vízi teremtés Istenség? említhette volna Apszut, vagy Ishart e kettő ősi akkád vízi Istenség...
Nyugodtan bárki tegye helyre a Krishnás hiányosságaimat, mert kajak nem fér bele a 'jelen világképembe'
Poszeidonnak, Neptunus az meg tiszta sor...tenger Istenek, azaz a háborgó tenger Istene....de a száraz lexikát simán kikeresheted...
Hogy nézett ki? Mit mondott? Mit csinált?
" Az indiaiak Krishnának.
Egy távoli bolygón él sok fényévre a földtől, egy magasabb dimenzióban, a Szíriuszon." ezt a kettőt valahogyan nehezemre esik lenyelni, szóval mondj kicsit többet...
persze itt is a magasabb dimenzió oké, de sok ezer fényévnyire a Földtől, él egy mitológiailag egyértelműen Földi víz Istenség, vagy egy a naprendszerünkben lévő bolygóval azonosítják, azt már nehézkesen nyelem le... bocs miatta, nekem ennyi kevés.
ő a tengeristen.
próbáld rávenni, hogy üzenjen álmokkal. valahogy.
A hetes válaszoló, az nagyon feldobta a hangulatom.
Naja utolsónak igaza van, végülis ő hallja a gondolataimat. Abbahagyom a mérgelődést amiatt amit tett, és megkérem, hogy mondja el, hogy mit szeretne.
Mivel Poszeidon az ógörög tengeristen, azt akarja, hogy váltsd valóra a felhívást:
"Tengerre magyar!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!