Haverom mondta, hogy van egy szellem aki segít a fogyásban. Igaz ez? Mi a szellem neve?
Figyelt kérdés
Azt mondta, hogyha minden este 3 különböző állat zsírját megeszem és imádkozok hozzá akkor ő fogja megenni az én zsír tartalékaimat. De egy gond van. Nem tudom mi a szellem neve és nem tudom valódi-e. Igaz ez? Mi a szellem neve?2019. dec. 3. 19:07
12/15 anonim válasza:
Hát.. szellemtéssel jelentős gáztartaléktól szabadulhatsz meg, annyi biztos
13/15 anonim válasza:
Ahogy fent is írták: küzdőszellem. Úgy tudod megidézni hogy elkezdesz rendszeresen sportolni és figyuzd' meg hogy megeszi a zsírod :)
14/15 anonim válasza:
Ez egy nagy kék zsírosbödön szellem. A konyhában szokott megjelenni éjfélkor.
15/15 anonim válasza:
Nos, sokan azt hiszik, hogy egy szellem, de valójában egy démon, a neve "b*zidémony". Megszáll és meleggé változol, és utána minden vágyad az lesz, hogy konditermekbe járj meg melegbárokba és melegfelvonulásokra, és sohasem lesz elég...
Az, hogy lefogysz mellette, az csak mellékhatás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!