Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Haverom mondta, hogy van egy...

Haverom mondta, hogy van egy szellem aki segít a fogyásban. Igaz ez? Mi a szellem neve?

Figyelt kérdés
Azt mondta, hogyha minden este 3 különböző állat zsírját megeszem és imádkozok hozzá akkor ő fogja megenni az én zsír tartalékaimat. De egy gond van. Nem tudom mi a szellem neve és nem tudom valódi-e. Igaz ez? Mi a szellem neve?
2019. dec. 3. 19:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
😅
2019. dec. 3. 20:33
 12/15 anonim ***** válasza:
Hát.. szellemtéssel jelentős gáztartaléktól szabadulhatsz meg, annyi biztos
2019. dec. 3. 21:02
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy fent is írták: küzdőszellem. Úgy tudod megidézni hogy elkezdesz rendszeresen sportolni és figyuzd' meg hogy megeszi a zsírod :)
2019. dec. 4. 00:23
 14/15 anonim ***** válasza:
Ez egy nagy kék zsírosbödön szellem. A konyhában szokott megjelenni éjfélkor.
2019. dec. 4. 10:13
 15/15 anonim ***** válasza:

Nos, sokan azt hiszik, hogy egy szellem, de valójában egy démon, a neve "b*zidémony". Megszáll és meleggé változol, és utána minden vágyad az lesz, hogy konditermekbe járj meg melegbárokba és melegfelvonulásokra, és sohasem lesz elég...

Az, hogy lefogysz mellette, az csak mellékhatás!

2019. dec. 4. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!