Lehetek vámpír? KOMOLYAN!
Szerintem semmi értelme a szívogatásnak, vagy a vérszívásnak O.O
Kis harapdálás, nyalogatás a megfelelő pillanatokban, no az nagyon felpörgetheti az eseményeket, de ha nincs ágytorna szituáció, nos akkor nem értem, miért csinálják egyesek..
a szívogatás még csak simán gáz..
de ez az egymás vérét szívogatjuk beteges. Minden ilyen embernek ajánlatos lenne egy komoly pszichológiai kezelés.
Nem értem, miért hagyja bárki is, hogy tegyék vele, és nem értem, mi viszi rá a tinifruskákat ilyen hülyeségre..
küldd a neved és a vámpír szót a 1755-re,és azzá válsz!
pl:pityuVampir
ez komoly...
Ezt a fa**ságot.
Ezt most tényleg komolyan gondolod?
Mert ha igen akkor szellemi fogyatékos vagy, az már biztos.
Apropó, hála a hülyeségednek nem hallottál még az AIDS-ről. Vér útján is terjed, tehát ha te megittad a vérét és most ezt komolyan írtad,hogy megittad akkor 80% az esélye,hogy Aids-es vagy.
Remélem kivizsgáltatod magad....ja és egy pszihológust is keress fel.
Ez beteg....VÁMPÍROK NEM LÉTEZNEK!
Régen betegségben szenvedő embereket hívtak így(vagy arról találták ki a vámpírokat).A betegség tünetei között ott volt a sápadt bőr stb.stb....(szemfog növés nem xD) És ezt 12 éves fejjel írom.Ez olyan mint a zombik és a veszettség...Csak a betegségekre találják ki ezeket a fantázia lényeket, hogy a pénzéhes emberek hasznára váljon.De egyetértek pszichológushoz...Na de aztán nehogy vérmérgezést kapj...Csak okosan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!