Démonok mint szuper katonának? Lehetséges e?
Tudom, érdekes kérdés. De szerintetek lehet egy seregnyi démont szuper katonának alkalmazni?
Trollok kíméljenek!
Definiáld a démont.
Elméleti szinten, bármi lehetséges. Gyakorlatban, viszont már egy érdekes képet lehet erről kapni. Attól függ, hogyan definiálod a démont. Másrészt, tudni kell, milyen a hierarchia a démonok közt.
De ennyi erővel, egy mutáció által létre hozott, hangya kolónia is tökéletes szuper katonának. Lehet előbb fognak parancsot teljesíteni, mint a démonok.
Nem egy animáben van ilyen.
de nem.
Arra sincs konkrét, kézzelfogható bizonyíték, hogy vannak-e démonok.
Azt se, hogy mi motiválná őket. Harcolnának értünk, vagy minket (akiknek az oldalán harcolnak) se kímélnének?
szerintem, ha lehetne, akkor lehetne.
csak nem, szuper katonák lennének, hanem zsoldos démonok.
szerintem nem túl hatékony anyagivá tenni őket, mert sebezhetővé válhatna...
*anime? lehet az, nekem a felvetésedtől az ayin jutott eszembe...de volt ilyen is csak nem emlékszem a címre.
#5 Lu, szerintem úgy érti, hogy kiképzett katonákat, fel tápolna azzal, hogy démonok szállják meg a katonák testét... erősebbé ellenállóbbá és vadabbá téve azt. Biztos nem hallott a Vikingek Berzerkerjéről és a Zuluk Bikavéréről, amik hatása hasonló.
Akkoriban elég volt egy hatásos jelmez (pl.: busó járás) és elhitték hogy ördögök, démonok jönnek. + egy bedrogozott harcos akit hiába sebeznek meg csak jön és jön, az még rátesz egy lapáttal...
Nem lehet, mert nem
irányítható, idomítható
szolgahadról van szó.
Az ősi szabad lények
szolgálni nem mennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!