Tényleg vannak szellemek/démonok?
Történtek már velem megmagyarázhatatlan dolgok de ettől függetlenül nem állítom, hogy vannak csak sejtem.
Hogy lehet őket elképzelni?
Igen vannak, de kb azt kérdezted: Tényleg vannak állatok, hogy kell őket elképzelni?
Nos, állatból is sok faj van, különbözőek, így a nem fizikai lényekből is.
A többieknek mondom, addig örüljetek míg nem találkoztok ezekkel a mesefigurákkal, különben ott helyben összecsinálnátok magatokat, az lenne a szégyen!
Ilyen beszűkült gondolkodásmóddal nem csodálom, hogy mindent elutasítanak az emberek.
"beszűkült gondolkodásmóddal"
Semmi gond: nyilván vannak bizonyítékaid.
Lássuk.
"beszűkült gondolkodásmóddal"
Nem szellemes megjegyzésed.
.
Ha vannak szellemek és olyanok, mint itt leírják, akkor nincs atombomba, nincs atomenergia és az egész fizikát sutba lehye dobni.
Az, hogy vannak-e szellemek csupán HIT kérdése.
Aki hisz bennük, azoknak vannak, hiszen a hit nem követel bizonyítékot.
Ezt kinek kommentelted?
Szellemek léte, energiából anyaggá (hogy látni lehessen, mert az energia nem látható) és vissza, bizony az atombombát hitté degradálja.
Sok energiának kell anyaggá válnia, hogy látható, fényképezhető legyen, visszaváltozáskor a mai legnagyobb atombomba is csak játékszer lenne.
Sajnos, a két atombomba nem hit kérdése, hanem valóság volt.
Nem mondom azt, hogy nincsenek.
Ami kéretik: több tisztelet.
(Ha egy ős megjelen,
az nem "Jézuska",
hogy felhúzod a fára.)
Én magam (mondjam azt) egyet láttam,
de az előtt az egy előtt
egyetlen ember sem áll meg.
Igazat szólok. Nem viccelek.
Tisztelet.
...és olyankor nincs, hogy
rászólok,
hogy mondom,
hogy Adonáj nevében utasítom...
Örülsz, ha
megúszod élve.
Örülsz, hogy
megúsztad élve.
És nem írsz róla könyvet nagy arccal, "szakértőként", és nem kezdesz el szerepelni ezzel a dologgal, mert ez nem olyan dolog.
és...
Ha van benned bölcsesség, évek múlva (remélhetően) megérted, hogy mi történt vagy mi is történhetett.
....
(általános tanács)
Szavaim jegyezd megjelenNagy Jóska, Kis Pista:
Eljön az idő még,
hogy ki leszel
nyitva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!