Hol találok papot, aki ördögűzést hajt végre?
Huhh, rendben, mesélek részletesebben.
Úgy érzem, hogy nem vagyok mentális beteg, bár ezt tényleg sosem lehet tudni.
Átlagos, normális 19 éves lány vagyok, tanulok, dolgozok, élem (Élném) az életem.
Tiz éve ez megy már.
Minden egy költözéssel kezdődött, 8-9 éves lehettem.
Már az első éjszakán rettegtem, a könyvek maguktól leborultak a polcról, valaki járkált a szobában, rémálmaim voltak.
Volt, amikor kinyitottam a szemeim éjszaka, és azt láttam egy pillanatra, hogy egy klz nyúl az arcom felé, aztán viszont rögtön el is tünt.
volt hogy úgy jött folyamatosan hívás a telefonomra, hogy nem is volt benne sim kártya, csak sistergés, de olyan is volt már, hogy hívtak az én számomon, és a temetkezési vállalkozó vette fel.
Ezt megpróbáltam én is, a saját számomról felhívtam a saját számomat, és akkor is a temetkezési vállalkozó vette fel.
Van az a nyomasztó érzés, nem félelem, hanem mintha összepréselné a mellkasomat, mintha másodperceim lennének hátra, extrém szomorúság tör rám, megmagyarázhatatlan érzés,még a levegő is megváltozik. de ez szerencsére nem gyakori...
Nagyon brutális rémálmaim vannak, és ezek teljesen valóságosak szoktak lenni.
Kétszer meséltem be magamnak, hogy ezt az egészet csak képzelem, mind a kétszer abban a pillanatban elöttem halt meg valaki.
Az egyik autóval lett öngyilkos, a másik szívrohamot kapott.
Azóta elnyomni sem próbálom.
Ezek a dolgok nem folyamatosak, van amikor évekre abbamaradnak, de most ujra elkezdődött, és eldurvult a helyzet.
A rémálmok visszatértek, de ébredés után kegyetlenül fájt a vállam, mikor megnéztem, ujjlenyomatok voltak rajta, mintha csak valaki erősen megszorította volna, az óra pedig ami a fejem felett van, pontosan megállt hajnali háromkor.
Elemet cseréltem benne, és visszatettem a falra, elindult, a másodperc mutató a 11-nél járt, amikor a szememe elött elindult visszafelé, majd megállt megint, amikor a mutató a 12-hez ért.
Nem bírom már tovább idegekkel...
"Már az első éjszakán rettegtem, a könyvek maguktól leborultak a polcról, valaki járkált a szobában, rémálmaim voltak."
Új ház, új hangok. Minden házban vannak hangok, és nem szellem okozza.
"azt láttam egy pillanatra, hogy egy klz nyúl az arcom felé"
Félálom.
"volt hogy úgy jött folyamatosan hívás a telefonomra, hogy nem is volt benne sim kártya, csak sistergés, de olyan is volt már, hogy hívtak az én számomon, és a temetkezési vállalkozó vette fel"
Sim kártya nélkül tudsz telefonálni a temetkezési vállalkozónak? Ebből hatalmas bizniszt lehetne csapni, inkább örülnöd kellene neki!
"Van az a nyomasztó érzés..."
Ez az oka a fenti elképzeléseidnek... Pánikbetegség.
"Nagyon brutális rémálmaim vannak"
Ez is.
"mind a kétszer abban a pillanatban elöttem halt meg valaki"
Pech.
"Azóta elnyomni sem próbálom."
Nem kell elnyomni, racionális magyarázat van mindenre.
"van amikor évekre abbamaradnak, de most ujra elkezdődött, és eldurvult a helyzet"
Ha démon lenne, miért hagyná abba? Hirtelen más dolga akadt? Vagy hagy téged pihikézni? Gondolkozz!
"de ébredés után kegyetlenül fájt a vállam, mikor megnéztem, ujjlenyomatok voltak rajta"
Ennek számtalan racionális oka lehet.
"Elemet cseréltem benne, és visszatettem a falra, elindult, a másodperc mutató a 11-nél járt, amikor a szememe elött elindult visszafelé, majd megállt megint, amikor a mutató a 12-hez ért."
Ilyent már én is tapasztaltam, véletlenül lejárt elemet tettem az órába. De ha újratölthetőt teszel bele, az is tud ilyent produkálni...
2-9-eske az okostojás viszi az ezospiri mentálhigiénés tapasztalások málnadíját...egyébként meg igaza van,a mentális betegségben szenvedők nagy része nem valódi megszállástól bűzlik...a nagy titok pedig,hogy míg a skizofrének elvannak a maguk kivetítéseivel a borderlineesek komoly megszállás alatt vannak + A pecsét a szívcsakrán,amit feltöréssel,megértés-megbocsájtással/elengedéssel lehet "kezelni"..(vagyis karmikus)...csak egy a baj,hogy kérdező egyiket sem foglalta bele a kérdésébe...
(csak neked haver csakitt,csakmost,csakhogy ne küldj boldog boldogtalant a pszichiátriára)
Nem fogja vállalni,mert nem vagy tényleges testmegszállás alatt de 1 próbát megér..csak pszichikai támadások érnek,vagyis kerülget...már megtette volna gyerekkorodban ha nem lennél ilyen erős nem kell félned..
Az éjjeli 3 órai felriadások azért vannak többnyire,mert akkor érjük el az alsó asztrál régiót (démoni sík),a legtöbb támadás onnan jön,aki kicsit is szenzitív,vagy valamilyen traumatikusabb élménye van azt jobban támadják...hagyd lógva a racionális birkákat,tértisztítás,angyali segítség elég lehet..
Úgy tudom, hogy az ördögüzés előtt pszichiáterrel is kellesz konzultálni, szóval majd kiderül. Történtek durvábbak is, amiket szándékosan nem írtam le, hogy ne legyen hitelét vesztett a történet, de volt már rá példa, hogy meg is támadott. A mágnesen lévő konyhakés, konkrétan majdnem belerepült a szemembe, egy centi hiányzott volna hozzá...
De bennem ezek a dolgok már nem félelmet, hanem szenvedést keltenek, mert megőrjítenek...
Voltak időszakok gyerekkoromban, amikor nagyon agresszívan viselkedtem, de semmire nem emlekszem belőle, akkor viszont a szüleim elvittek pszichiáterhez, konkrétat nem állapítottak meg, csak borderline elfejlődést.
Utoljára 17 évesen voltam, akkor már csak szorongás volt, semmi egyéb, gyógyszert sem írtak, terápiát sem javasoltak.
"Viszont ezeket a dolgokat a körülöttem lévők ugyan úgy tapasztalják, ugyan azt látják, hallják amit én."
Rendben, vegyél pár gagyi biztonsági kamerát (tizen párért már van mozgásérzékelős éjjellátó, ami HD-ben rögzít és akár felhőbe, vagy SD kártyára ment) és rögzítsd a körülötted zajló paranormális történéseket! A maguktól repülő tárgyakat, a furcsa alakokat, stb. Töltsd fel a netre is, lássuk a medvét! Ha évekig kibírtad, ez a pár nap már igazán belefér és közben bizonyítékot is gyűjtesz a természetfeletti létezéséről!
Küldetésed van! Te vagy az egyetlen ember, aki felébresztheti az emberiséget az álmából ezeknek a jelenségeknek a rögzítésével és megosztásával! Mindent bele, én számítok rád!
Ha igaz, amit írtál, akkor nincs veszteni valód!
"Hol lehet Gál Péter atyával felvenni a kapcsolatot?"
A gugliba beírva több találat is előjön, pl. itt:
De ha beírod a nevét, saját weboldalát is kiadja, szerintem vedd fel vele a kapcsolatot és ha nem segít, akkor meg egy Iszet nevű hivatásos jósnőről hallottam még, aki foglalkozik ilyesmivel: [link]
Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!