Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hol találok papot, aki ördögűz...

Hol találok papot, aki ördögűzést hajt végre?

Figyelt kérdés
Nem szeretném itt most részletezni, de nagyon komoly a helyzet, nem állok jól anyagilag, így max olyan lenne jó, akinek csak téves riasztás esetén kellenne fizetni. A papok vállalják? Hogy mondjam meg nekik?
2019. szept. 13. 13:41
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
42%

Nem hiszem, h vallási személy képes ilyesmire. Amikor már van annyi tudásod, és vagy képességed, hogy ilyen tényleg menjen, már nem vagy vallásos, mert eléggé tudod a valóságot.

Ha szeretnéd, írj rám, megadom valaki elérhetőséget, aki szívesen felméri a helyzetet és megszabadít akármitől.

2019. szept. 13. 14:40
 2/26 anonim ***** válasza:
38%
Pszichiátrián tudnak segíteni. Nem trollkodok, komolyan.
2019. szept. 13. 15:25
 3/26 anonim ***** válasza:
22%
A 2# válaszolóra ne hallgass. Szerinted a kisgyerekek miért látnak szellemeket? Csak úgy skizofrén hajlamai lehetnek? Hagyjuk már ezt a skizofréniát. Mire felnőnek ez elmúlik. Szóval hagyd abba a pszichiátria baromságot mert még kezelni sem tudják és azt hiszi a sok nagy okos hogy tudják gyógyítani. Lófütyit. A tünetmentesség nem egyenlő a gyógyítással. Szerintem be kellene zárni azt az intézményt. Mivel az agyunk 10%-át használjuk ugye? De az agy többre is képes. És amit te mentális betegségnek nevezel. Mert hogy az orvosok eldöntötték hogy ez "pszichiátriai betegség." Attól még nem az. Egy betegséget lehet gyógyítani. Ezt nem. Az agy több mindenre képes. Ez is bizonyítja amit a Mátrixban mondtak. Egy szimulációban élünk. Amit te érzékelni tudsz azt követitík neked. Ha az emberiség megérett volna már az intelligens gondolkodásra akkor nem lenne ennyi idióta. De intelligenciát nézve semmit sem tudunk.
2019. szept. 13. 15:33
 4/26 anonim válasza:
77%
"Sima" pap nem képes az exorcizmusra, és nincs is számukra engedélyezve, vatikáni engedélyhez van kötve.
2019. szept. 13. 15:36
 5/26 anonim ***** válasza:
87%
Magyarországon az egyetlen ördögűző pap Gál Péter atya. Van rá felhatalmazása, nem kér érte semmit.
2019. szept. 13. 16:07
 6/26 anonim ***** válasza:
67%

Nézd, nem akarom hogy azt hidd lenézlek vagy bármi ilyesmi, de ha nincs meg a kellő tudásod, honnan tudod hogy ördögűzésre van szükséged?

Az ördögűzés mint olyan, egy keresztény találmány, van valami hatása, de egy fejlett spirituális személy többet tudna segíteni mint egy katolikus pap.

Sokkal, sokkal többet.

Jó lenne ha többet is megosztanál a helyzetről, így talán én is tudok segíteni, ha úgy jobbnak érzed írj privátot.

De az ördögűzést felejtsd el; negatív lény eltávolítására, vagy tértisztításra lehet inkább szükséged. Nyílván ezt most csak látatlanban mondom mert nem mondtál sokat az esetről.

Akik pszihiátriával dobálóznak azokat csak ignoráld, így próbálják feltalálni magukat.

U.I.: Red Vixent nagyon lepontoztátok pedig nem mondott rosszat, aki spirituálisan felébredt tudja hogy a vallások csak kis szeletét mutatják be a valóságnak, sokszor azt is elferdítve -így nem vallási vezetőktől kell várni az ilyen megoldásokat. Nyílván ez mostanra igaz csak, az Egyiptomi papokra, vagy más ősi vallásokra ez már nem feltétlenül lenne igaz..de ez már egy másik téma, nem szeretném itt kifejteni hiszen eltér a kérdéstől.

2019. szept. 13. 17:03
 7/26 anonim ***** válasza:
59%
Menjél el a püspökségre, és kérdezd a titkárt.
2019. szept. 13. 17:50
 8/26 anonim ***** válasza:
57%

Az 5-ös válaszoló nagyon jó tanácsot adott és én is őt ajánlom!

[link]

2019. szept. 13. 20:47
 9/26 anonim ***** válasza:
33%
Jaja. Ne hallgassatok rám még akkor se ha ez a hivatalos út. Mert az egyház sem végez ördögűzést diagnosztizál mentális betegségben szenvedőkön. Ezért ők is ezt fogják mondani első körben. Csak megspóroltam volna Neked egy-két hetet. Mert ugye az tény, hogy a démon általi megszállásos esetek több mint 90%-ában mentális betegséget diagnosztizálnak amikben a beteg jól reagál a gyógyszeres kezelésre. A fennmaradó esetek nagy részében egy egyszerű szertartást végeznek ami amolyan placebóként megnyugtatja a hívet és megszűnnek a tünetek. És csak egy nagyon NAGYON kis számú esetben bizonyosul be a valós megszállottság ténye. Amin tényleg csak az ördögűzés segíthet... 2es voktam
2019. szept. 13. 21:21
 10/26 anonim ***** válasza:
23%
Az én démonomat is Péter atya űzte el, azóta hetero vagyok!
2019. szept. 13. 22:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!