Az elsö Földangyalok miért Pont hárman vannak?
11/21 A kérdező kommentje:
Bocsánat a helyesirasi hibakert, amúgy kituno tanulo voltam, ha az segit szóval ez felszínes kijelentés, de ez van. Telorol vok
12/21 A kérdező kommentje:
HA nem lenne szeretet a Földön, Mindenki meghalt volna már, mert ha senkinek nem lenne lelke, szíve, akkor nem lenne kedve élnie az élölényeknek, de az élet élni(!) akar, élni! Valamint Isten ha te ateista vagy s nem hiszel semmi természet felett I dolog ban, akkor csak gratulalok, mert elvagy sötétitve, vakitva, mivel a lét eleme a hitböl áll, ha nincs hit, nincs élet, mert a remény az, ami Mindenkit éltet!
Szeretném leszögezni, hogy nem olvastam az "összes" hozzászólást... Azonban magyarok? Három igazság? És akkor mi van? 😐 Miért pont három? Talán ennek lehet köze hozzá?
[link] Mit védhetnek az angyalok? Azt kell nézni, hogy mit képviselnek és akkor a válasz egyértelmű. Azt is figyelembe kell venni, hogy a vallás milyen befolyással akart lenni a köznépre. Az agyalokkal és az Istenhittel irányítani őket és most is azt teszik.
2019. aug. 10. 17:57
14/21 A kérdező kommentje:
Ennek nincs köze semmiféle Bibliai hamis próféciához! Nekem önállo életem, történetem van amely egyedi s különleges
Egyébként semmit sem kell a próféciához kotni, eleve miért foglalkozik az ember olyannak, a miben nem is Hisz??
Az is nagy illúzió, hogy istent e/3-ba rakod. Talán ez az elme legnagyobb illúziója, amit csak hihet.
2019. aug. 10. 18:23
16/21 A kérdező kommentje:
Te is egy Nagy illúzió vagy akkor.
Szia
"Ennek nincs köze semmiféle Bibliai hamis próféciához! Nekem önállo életem, történetem van amely egyedi s különleges"
Ó! Miért nincs? Hogyhogy nincs? Hogy jön ide az életed?
"Egyébként semmit sem kell a próféciához kotni, eleve miért foglalkozik az ember olyannak, a miben nem is Hisz??"
Prófécia? Hitt? Mégis miről beszélsz? Kérdezted miért hárman, azt válaszoltam, hogy a szentháromsághoz köthető. Azt is mondtam, hogy a vallás befolyást gyakorolt a közerkölcsre, amit most is tesz. Azt kell nézni honnan jöttek az angyalok. Honnan származik a hitt?... Vagy inkább utaltam a közerkölcsre? 🤔
2019. aug. 10. 19:03
15-ös barátunk, Morpheustól rossz kapszulát kapott? Fufufu! <<-- illusztrált gőgös nevetés.
2019. aug. 10. 19:08
19/21 A kérdező kommentje:
Bocsánat, a Biblia nem Illúzió visszaszívom! Nem hamis!
Üdv neked, Lucifer, halál angyala, ki aljas módon elárult. Hárman vagyunk
2019. aug. 19. 04:10
Kapcsolódó kérdések: