Szerintetek mit láthat a kishúgom?
Figyelt kérdés
Egy hete a kishúgom aki 3,5 éves elvileg egy fekete babát lát. Nem szereti őt és még fél is tőle mert elmondása szerint a saját játék babáját szokta bántani a fekete baba. Szokta látni hogy hol van, és még bezárja az ajtót is előtte.Olyan lehet hogy az öccsét látja aki sajnos el lett vetettve? (Húgom szerint egy kisfiút lát)2019. aug. 6. 22:33
11/18 anonim válasza:
Ugy gondolom a skizofreniat felvallrol venni nagyobb problemakat vonhat maga utan, mint nem kiuzni a csoro szellemet a lakasbol.
12/18 anonim válasza:
Valószínűleg egy démont lát, azok vannak tiszta feketében. Ki akarja szívni az energiáját. Azonnal házszentelést kell tartani
13/18 anonim válasza:
Lehet, hogy angyalkát látott... Kiskoromban én sokat láttam. =)
18/L
14/18 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy te ne tegyél ilyet, valamimt,figyelmeztetés valamire,egy lecke. Ne aggódj a rémálmok miatt. Nekem is voltak, én egy énekesröl álmodtam ilyet. Megmentette az életemet s a testvéremét
15/18 ******?! válasza:
Ó! Egy kissé nem rasszista? Már ilyen korán kezdi? Szerintem egy fekete Annabella-t látott strandolás után. <<-- utalva arra, hogy lebarnult.
Fufufu...Kész Columbo vagyok!
16/18 AlfonzLiguori válasza:
Kedves kérdező,
Ha elmész esetleg egy paphoz valamelyik mise alatt vagy után, biztosan tudna segíteni, akár csak egy áldással vagy imával. Ez ingyen van és segíthet. Mégis csak katolikus többségű és alapításúak vagyunk.
Kedves üdv, szép napot.
17/18 anonim válasza:
Hát én nem tudom hogy, hogy nem veszi észre senki az egyértelműt! Egyértelmű, hogy a kislány az abortált kisöccsét látja. Ez egy teljesen tipikus, már már hétköznapinak mondható dolog. A 3ésfél éves kislány (mivel a kisgyerekek sokkal fogékonyabbak a szellemekre mint mi) látja a nem rég abortált kisöccsének a szellemét. Egyáltalán nincs semmi fllnivalód kérdező. Ez egy teljesen normális dolog. Valószínűleg majd kinövi. Esetleg elmondhatnátok neki, hogy mi történt a kisöccsével (persze úgy, hogy negértse) és nyugtatsátok meg, hogy nincs semmi baj, nem kell félni attól a fekete babától, nem bánt, egyszerűen, ha zavar, csak ne figyelj oda rá. És meglátod már is sokkal nyugodtabb lesz a kislány.
18/18 anonim válasza:
Itt az a baj, hogy ez a szellem nem békés, ha nem agresszív!!!! Hiszen a kislány babáit bántja. Mi lesz, ha majd a kislányt is bántja? Fekete színű lény, az mindig gonosz. Keressetek egy médiumot aki elküldi őt a másik világba, ahová való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!