Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Minden nap 2:34 perckor...

Minden nap 2:34 perckor elmegy megakad a tv internet is elmegy. Általában fent szoktam lenni addig de a legtöbbször fel is kelek rá. Ez kb 1-2 hónapja megy igy megint. Elég para. Esetleg szellem? .

Figyelt kérdés

Amint elmegy a fent leírtak,a kikapcsolt Xbox nagyon halkan elkezd olyan hangokat adni mintha bekapcsolnám,egy ido utan abbahagyja.

Az elmúlt egy kettő hétben a tv-m random kikapcsol sőt volt már rá példa hogy csatorna váltott el.van egy párkányom ablak és függöny között, ott van egy képem ami egy idő utan elvan döntve felállítom utána megint eldől.egyik nap szintúgy volt egy üveg amibe éppen volt üdítő és random eldőlt. Nem tudom mi tőrténik a szobámban de para nagyon.

2019. aug. 2. 03:09
 1/7 anonim ***** válasza:
15%
Szerintem az álommanó.
2019. aug. 2. 06:41
 2/7 anonim ***** válasza:
18%
attol vagy ilyen labilis lelki allapotban, hogy minimum hetek ota nem alszod ki magad rendesen
2019. aug. 2. 08:02
 3/7 anonim ***** válasza:
77%
Esetleg szellem.
2019. aug. 2. 09:29
 4/7 anonim ***** válasza:
54%
A világ egy projekció. Nekem is volt egy időszakom, amikor ilyeneket láttam, aztán továbbléptem, és azóta semmi.
2019. aug. 2. 10:43
 5/7 ******?! ***** válasza:
54%
Hiba a mátrixban. 2:34 van egy bug. A fejlesztők már dolgoznak rajta.
2019. aug. 2. 11:21
 6/7 Toboz111 ***** válasza:
77%

Igen.

Saját tapasztalatomat tudom megosztani: 2,3,4 számsor nekem akkor jelenik meg /rendszámtáblán, telefonon, youtubon.../, amikor kellene valamilyen irányba továbbmennem, folytatnom egy megkezdett munkát, dolgot. Ez egyfajta noszogatás: ébresztő, a kező lépes megvolt /1-es szám/ menj tovább!

2019. aug. 2. 17:51
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Úgy hangzik, mint egy poltergeist.
2019. aug. 2. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!