Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Mi az az asztrálsík? És...

Mi az az asztrálsík? És milyen lények/kik élnek ott? Nagyon érdekelne ez a téma :D

Figyelt kérdés
A válaszokat előre is köszönöm
2019. júl. 23. 14:00
1 2
 11/15 Krúdy Gyula ***** válasza:
100%

Annyi jó ember gyűlt itt össze, hogy már én is hozzászólok :D.

Ezotéria/spiritualitás alapja, hogy az életben mindenki azt, és annyit tapasztal ami által az éppen aktuális jelenében így-úgy segítheti. Végtelen élet, így végtelen személyes valóság létezik. "Abszolút valóság" fogalmát elfelejthetjük hiszen ha létezne akkor nem lennének kérdések. A dolgok "valódi" oldala szintén csak egy elképzelés mindenki fejében már csak szimplán olyan egyszerű okból is, hogy pl. tisztában vagyunk azzal, hogy nem vagyunk képesek annyi szín érzékelésére mint ahányról tudjuk, hogy létezik. És akkor itt még nem is rezgésszámot írtam :).

Na tehát... igaza lehet mindenkinek, viszont ez nem zárja ki azt, hogy a másik ember "valóságát" akár mint érdekesség szemügyre vegyük.

Az én "valóságomban":

Amiről előttem írtak ami a halál után következik az a ehhez a létezéshez tartozó "szellem sík" ami igazából nem egy sík, hanem szimplán ennek a létezésnek egy fizikai világból nehezebben érzékelhető tartománya.

Az asztrál síknak sokkal erősebben köze van a lelkek eredeti formájához, vagy/és a tudatokhoz. Ha meghal valaki, és itt "szellem" lesz az megtartja az élete alatti alakja lenyomatát. Asztrál síkra akik képesek utazni azok spirituális nagy átlagban eljutnak egy olyan szintre, hogy képbe kerülnek az életeiktől független lélekformájukkal (asztrál test). Van akik szerint az asztrál világ még a mi világunk előtt létezett, és számtalan különálló világból tevődik össze.

Vannak olyanok is akik úgy gondolják, hogy a teremtő elmével bíró (gondolkodó, és érző) lények megállás nélkül "belső világokat" hoznak létre melyek lenyomatokban megmaradnak a világmindenségben, és saját rezgéseiket fenntartva idővel önmagukat felépítik. Ezt szintén gondolják a táguló univerzumkép egy okának, hogy az általunk ismert világ azért is tágul mert az általunk nem érzékelhető rezgésekkel (világokkal) folyamatosan bővül.

Ezek közül szintén egyik elmélet sem zárja ki a másikat, és persze az is lehet, hogy halál után egy pukkanással megszűnünk létezni. Se az asztrál világra, se annak nem létezésére nincs bizonyíték.

2019. júl. 24. 09:03
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Álmos vagyok, véletlenül análsíkot olvastam. :) Egyébként úgy tudom, hogy álmunkban oda megyünk, és asszem, hogy az a Mennyország is egyébként. Vagy lehet, hogy nem pont,de talán valami hasonló hely, valahogy úgy képzelem el, hogy nincsen tér , meg idő, úgy konkrétan; hanem , hát , illetve lebegnek valami helyen, valahol, de... Na várjunk, asszem , talán van "padló " is, valami alapzat, amin lehet sétálni, de akár lebegni is lehet, ha valaki akar; viszont nem korlátoz a tér, tehát lehet rögtön a pillanat tört része alatt is teleportálni, és igazából még mindig ugyanannyi idő lesz, mint amikor elindultál. Egy másodperccel se több. Tehát, hogy ott nem telik az idő, de amire a Földön pl azt mondanánk , hogy öt perc; ott vagy semmilyen se lenne, mert nem létezne, vagy végtelen lenne; hogy lenne egy! (tehát egyetlen) végtelen pillanat. De szóval, amit az előbb el akartam kezdeni magyarázni, tehát, hogy mondjuk pl emberek azt mondanák rá, hogy 5 percet álltál, tartózkodtál valahol, egy helyen; és akkor öt perc múlva mondjuk elteleportálsz onnan, és máshol leszel; akkor még mindig ugyanúgy , ugyannyi idő lesz, mint amikor ott álltál, sőt, mint amikor el kezdtél ott állni, ahonnan eljöttél. Nagyon fura ez. Tehát ugyanannyi idő, vagyis semennyi. Vagy például hallottam már olyat, hogy pl valaki, hát talán volt olyan álom is, hogy több évnyi időt töltött el álmában; álmában annyinak érezte az ott töltött időt; és akkor mikor visszajött, csalódott talán, és asszem talán traumaként élte is meg, hogy talán valami ilyesmi volt, hogy már azt hitte talán sokkal előrébb tart az életében, és hogy már nem 13 éves, hanem tök valósnak tűnt, hogy már 16; vagy valami ilyesmi volt. Ja meg pl hallottam olyat is, hogy valakinek egy pillanatnak tűnt, amíg álmodott, és aztán mintha rögtön felébredt volna, szóval neki meg pl túl gyorsan illant el az éjszaka. Ja meg nemtom, ez mennyire kapcsolódik ide, valamennyire talán, valaki azt szokta mondani, hogy ami álmok nem ilyen az előző napjaid, heted összekutyulva, és megmarad benned, emlékszel rá még jó sokáig is; hogy akár még évek múlva is vissza tudod idézni,azoknak az álmoknak van jelentőségük, amit üzen neked a felsőbb éned. Tehát nem az ilyen előző napi-heti történések összekutyulva, hanem amikor valami más dolog, ami megmarad benned sokáig, amikor felébredsz is. Szal ,hogy annak van jelentősége. De én pl nem tudom.
2020. jan. 29. 00:27
 13/15 anonim ***** válasza:

"Egyébként úgy tudom, hogy álmunkban oda megyünk, "

Mármint az asztrálsíkra, természetesen.:)

2020. jan. 29. 00:28
 14/15 anonim válasza:
100%

4/13 anonim ***** válasza:

Te talán meghaltál, visszakerültél az életbe, és onnan tudod? Vagy mégis honnan a rákból tudnád te ezt? "

elég buta és korlátolt élőlénynek tűnsz. szellemek egyértelműen léteznek, ahhoz pedig, bizony kell nekik külön sík vagy dimenzió, mert nem úgy léteznek köztünk, nem fizikai valójukban. ez alapján pedig semmi sem bizonyítja, hogy ne létezne asztrál sík és szellemvilág, és akármilyen más dimenzió. attól, hogy te nem látod, még létezik, milliárdnyi dolog.

2021. okt. 10. 22:05
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
A létezés egy szintje, amely az emberek, érzelmeinek, vágyainak, álmaiknak kivetülése. Legközelebb van a fizikai síkhoz. Asztrál projekció során lehet ide eljutni. Felépítése hasonló a fizikai világhoz, azonban az anyaga félanyagi. Az álmaink is itt történnek. Nem konkrét hely, hanem inkább egy másik rétege a világnak.
2021. nov. 22. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!