Mi az az asztrálsík? És milyen lények/kik élnek ott? Nagyon érdekelne ez a téma :D
Figyelt kérdés
A válaszokat előre is köszönöm2019. júl. 23. 14:00
1/15 ******?! válasza:
Az asztrálsík a Földilét és a fizikai létsík között tevődik, túlvilágnak is szokták nevezni. Normál esetben egy szellemnek 48 napja van távozni erről a síkról a szellemvilágban, meghiúsulás esetén gondolom nem kell ragozni? Azt is szokták mondani, hogy álmunkbam gyakran kilépünk ebben a létsíkban, ugyanakkor ez a létsík, amikor mondjuk egy halálközeli állapot során a lélek kilép a testből és kívülről szemléleti magát... "állítólag", más kérdés, hogy egyáltalán létezik-e. 🤔 Asztárálutazás során is ezen a létsíkon át utazik a lélek. Természetesen útlevél nélkül is igénybe vehető.
2/15 anonim válasza:
Semmi. Egy elme által kitalált illúzióvilág.
3/15 anonim válasza:
Ahogy már említették, ez az a tér, ahova a halál után kerülünk. Itt található több fajta "túlvilág" is, amiket a különböző vallásokban ismernek, tehát a Mennyországot ott ugyanúgy megtalálhatod, mint mondjuk a Valhallát. Hogy ezen kívül kik és mi él még ott, az nagyon változó és hosszú téma, erről most nem fogok esszét írni.
4/15 anonim válasza:
Te talán meghaltál, visszakerültél az életbe, és onnan tudod? Vagy mégis honnan a rákból tudnád te ezt? Ezt csak egy illúzió a fejedben. Ezzel nyugtatod magad, mert félsz a haláltól, a megsemmisüléstől. Illetve nem is te, hanem az egód, amit önmagadnak hiszel. Nincs asztrálsík.
5/15 anonim válasza:
# 4 Imádom az ilyen válaszokat :) És te talán halott vagy-e, hogy ilyen biztosan kijelented, hogy ilyesmi nem létezik? Az egyetlen, akinek itt az egója mond valamit, az te vagy, mert nem bírtad ki, hogy beszólj nekem olyasmit, hogy ez nem igaz és úgy érezd, hogy neked van igazad :)
6/15 ******?! válasza:
#4 Szerintem ez a Dien tényleg hülye. Miért? Mert válaszolt! Talán ő tette fel a kérdést? Arról szól a kérdés, hogy mi létezik és mi nem? A kérdés bizonyított dokumentumokat követel, hogy bizonyítsd be az asztrálsík nem létezését? Megéri a fáradtságot neked? Miért nem indítasz tiltakozást az asztrálsík ellen? Szerintem nagy eséllyel egy szektát is összehozhatsz. Én személy szerint szurkolok neked! Sok sikert hozzá!
7/15 anonim válasza:
Hú, látom kinyitottam Pandora szelencéjét :) Kedves ******?!, ez az oldal arról szól, hogy válaszolj egy kérdésre legjobb tudásod szerint, én csak ezt tettem. A kérdés az volt, hogy "Mi az az asztrálsík?" és nem az, hogy létezik-e.
8/15 ******?! válasza:
Az ilyen válaszolók csapdákat állítanak fel és sokan bele is esnek, ami szerintem nagyon szórakoztató. Magukat gondolom szkeptikusnak gondolják, ami még viccesebb, pláne amikor magyarázatokat is olvasok. A fenébe! Kár, hogy beleszóltam.
9/15 anonim válasza:
Nem nekem kell bizonyítanom, hogy a képtelenségednek nincs alapja, hanem neked, hogy van, mivel te találtad ki a képtelenséget.
10/15 anonim válasza:
# 9 Szerintem meg a te állításod képtelenség, hogy nincs ilyesmi, és te kezdted azzal, hogy próbáltad megcáfolni az én állításomat, tehát neked kell bizonyítanod, hogy az enyém nem létezik. Várom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!