Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Tényleg tud 1 lélek 2 testbe...

Tényleg tud 1 lélek 2 testbe születni egyszerre?

Figyelt kérdés

Állítólag ilyesmire csak nagyon fejlett lelkek vállalkoznak, mert nagyon nehéz feladat. Szerintetek tényleg lehetséges?

(Aki még a reinkarnációban sem hisz, az ne válaszoljon!)

2010. júl. 10. 11:18
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Ez egyébként nem az "én elméletem" :D Én csak olvastam róla, és érdekeltek a vélemények...

2010. júl. 10. 15:03
 12/14 anonim ***** válasza:
50%
Háát... 'ikerlelkek', erre a szóra keress rá a neten. Meg van a témában egy egész aranyos könyv is, Patricia Joudry írta. Nekem kicsit csöpögős és kevés ismeretem van a témakörben, de ha belegondolok a saját életembe, még azt is mondhatnám, hogy el tudom fogadni ezt az elméletet, mint igazságot. Mindenesetre, azok a bizonyos lelkek konkrétan úgy szakadnak szét (az írások szerint), hogy a két félből két külön személyiség jön létre, amelyek önmagukban is egy-egy egész (férfi és női testben születnek le), és bár összetartoznak, az az ideális szerintem, ha nem jön létre beteges függés, miután találkoznak egymással. Annak megvan az oka, ha a két lélekfél a világ két különböző pontján tevékenykedik, nem jó siettetni a találkozást. Egyébként állítólag mindenkinek van ikerlelke, érettnek, fejlettnek lenni igazából ahhoz kell, hogy a kettő összetalálkozhasson ugyanabban az 'életben', hogy felismerhessék egymást, és hogy ne romboló, hanem építő hatással legyenek egymásra, és ketten együtt mégjobb hatással az egész világra (együtt dolgoznak ugyanabban a szakmában, gyakran tudósok, művészek közös területen meg ilyenek, és együtt többet tudnak tenni a világ jobbításáért, mint külön). Olvass a témában a neten, az többé-kevésbé olcsóbb, mint a könyvek, és sokmindent találsz.:)
2010. júl. 16. 11:38
 13/14 Nemo kapitány (V.A.) ***** válasza:
100%

Bocs az (építő) kritikáért:

Pont azért nem érdemes minden vackot elolvasni, mert pl. erre lyukadsz ki, amit írtál:

"mindenkinek van ikerlelke, érettnek, fejlettnek lenni igazából ahhoz kell, hogy a kettő összetalálkozhasson ugyanabban az 'életben', hogy felismerhessék egymást, és hogy ne romboló, hanem építő hatással legyenek egymásra,"

1. nincs mindenkinek ikerlelke

2. a találkozás, felismerés meg van tervezve, lepróbálva, stb.

3. hogyan lenne romboló hatása?

2010. júl. 16. 16:48
 14/14 anonim ***** válasza:

Az első válaszolót megcáfolnám

igen is lehet! Ajánlom a kis buddha című filmet abban ugyan ez van!

és egyébként 1 testben lehet 2 lélek hiszen akk a skizofrének miért azok?!

2010. júl. 19. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!