Tényleg tud 1 lélek 2 testbe születni egyszerre?
Állítólag ilyesmire csak nagyon fejlett lelkek vállalkoznak, mert nagyon nehéz feladat. Szerintetek tényleg lehetséges?
(Aki még a reinkarnációban sem hisz, az ne válaszoljon!)
ennek teljesen semmi értelme.ha születéskor egy lélek irányítja a két testet, az a lélek később 2 részre fog szakadni, mert az embereket a környezeti behatások változtatják meg (lásd nevelés, anyagi körülmények)
1 léleknek ha két testben lenne a te elméleted szerint, függetlenül a nevelési környezettől, minden érzelmi tesztre ugyanazt az eredményt kellene mutatniuk, de ez elképzelhetetlen, mert más környezetben nevelkedtek. 2 lélek lehet szorosabb kapcsolatban, de az lehetetlenség, hogy 1 lélek irányítson 2 testet anélkül, hogy ketté ne szakadna, és ez által 2 új lélek ne jönne létre. Így logikus.
Mondok rá hasonlatot:
1. A sakkmester (itt a lélek megfelelője) szimultánt ad egyszerre akár 10 ellenfélnek is. Megosztja a figyelmét, az energiáját, ennyi a trükkje, bár könnyű mondani...
2. A PC-men a böngésző mellett egyszerre fut Word és a zene is. Ha a Windows képes rá... :-)
Egy szó mint száz, én is olvastam róla, és az a lényege, hogy a testben sohasem a lélek teljessége van benne, hanem egy része (15%-40%?) mindig otthon marad a szellemvilágban, és bevárja a kiküldetésben lévő önmagát.
(Mellesleg így lehet könnyen megmagyarázni, hogy mindenkit vár pl. az anyukája vagy nagymamája és a halálközeli élmények során senkinek sem mondták (senkitől sem hallottuk), hogy basszus a szüleim épp újraszülettek és ezért nem találkoztam senkivel, csak egy cetlit hagytak a hűtőn.)
Aki nagyon stréberkedik és elég energikus hozzá, megteheti, hogy 10% marad otthon, 40% Canadában fát vág, 50% meg itthon olvassa a GYK-t.
Tőlem ne kérjetek bizonyítékot erre, csak egyes hipnotizőrök állítják hogy így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!