Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Megálmodtam a jövőm? Vagy ez mi?

Megálmodtam a jövőm? Vagy ez mi?

Figyelt kérdés

Álmodtam egy hellyel pár hónappal ezelőtt. Nem volt benne semmi különös, zagyvaságnak tünt. Nem sokra rá gyökerestől változott meg az életem, felmondtam a munkahelyemen, új országba költöztem. Pedig nem is ide akartam jönni eredetileg, eszembe nem jutott ez soha.

És itt van. Itt van, amit álmomban láttam. Durva dejavu érzésem van egyébként is ebben a városban.

Nagyon furcsa az egész.

Veletek volt ilyen, ezaz agyamnak a játéka, vagy kezdek megh.lyülni?

2019. jún. 7. 23:57
 1/5 anonim ***** válasza:

A deja vu érzés akkor van, amikor anjövőből felfogsz információt.

Nem értem, mit írjunk erre, hogy 'igen', és kész?

2019. jún. 8. 00:01
 2/5 anonim válasza:
Velem is volt már ilyen :D
2019. jún. 8. 00:04
 3/5 anonim ***** válasza:
48%

Az agyad játéka.

Amugy már a dejavu-ra is van Tudományos magyarázat. Lassan kikopnak az ezós butaságok.

2019. jún. 8. 08:45
 4/5 A kérdező kommentje:
Dejavu lehet, hogy az agyam műve. De az álom fura. Gondoltam, hogy láttam /hallottam erről a helyről ezért jött elő az álomban. De nem rémlik. Mondjuk volt már, hogy álmodtam valamit és megtörtént de ez legfurább .
2019. jún. 8. 10:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Remélem hogy nem valami ezós butaságra gondolsz. A kérdéseidre a választ a Tudományban keresd. A Tudomány tudja a világ műkődését , az Ezotéria meg humbukk dolgokkal csapja be az embereket.
2019. jún. 8. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!