Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Mennyit kell várni hogy egy...

Mennyit kell várni hogy egy olyan ember, aki nekem rosszat tet, elnyerje a büntetést, a sorstól?

Figyelt kérdés
2019. máj. 13. 16:12
 1/9 anonim ***** válasza:
75%

Amennyit csak akarsz.

Abból hogy valaki veled rosszat tett, semmilyen módon nem következik hogy az ő szemponrjából is kell valami rossz történjen. Eleve a jó és rossz helyzetfüggő, szubjektív fogalmak.

2019. máj. 13. 16:18
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
kb. úgy Jézuscsókolásig
2019. máj. 13. 17:17
 3/9 anonim ***** válasza:
54%
Kb, 9 hónapot... A várandós időszak megkezdésétől számolva. Amikor megfogant, tudod?
2019. máj. 13. 17:19
 4/9 anonim ***** válasza:
73%

Egyáltalán nem kell várnod, mert az már nem tartozik rád. Az, hogy milyen büntetést kap valaki, az az ő élete, az ő útja, az ő tanulásának a része.

A tied pedig az, hogy túl lépj a sértettségeden, a megbántottságodon, hogy egyenes gerinccel állj fel és menj tovább. Ha rád tartozik valami a következményekből, úgyis megtudod...

2019. máj. 13. 18:00
 5/9 anonim ***** válasza:
31%
Semennyit. Mert az élet sajnos rohadt igazságtalan.
2019. máj. 13. 20:35
 6/9 anonim ***** válasza:
64%

Semmi közöd hozzá, hogy mikor és milyen büntetést kap viszonzásul

Ha tudod, az örömet okoz neked, "Lám, végre visszakapta!"

Ez pedig káröröm, ami a Sors keze által büntetendő! - tehát ne várjad, hogy büntetést érdemelj!

2019. máj. 13. 20:40
 7/9 anonim ***** válasza:
A 4-nek van igaza... akkor, amikor már túljutsz a sérelmeden. És tudni fogsz róla!
2019. máj. 13. 21:19
 8/9 Ypszilon1980 ***** válasza:

4-es jól írja.

Nekem volt ilyen az életemben, de nem foglalkoztam vele, majd ha a sors úgy akarja úgyis megtudom és évek múlva valóban megtörtént, hihetetlen volt és tanulságos. Mondjuk én sajnáltam az illetőt inkább, mint örültem volna.

2019. máj. 14. 06:58
 9/9 Hozé don Padrafos ***** válasza:
Ha azt kívánom,miközben szinte felrobbanok, hogy bárcsak törne ki a lába, vagy legyen rákos, akkor néhány nap után kórházba kerül. Van, hogy órákon át arra gondolok, hogy földön fekszik és teljes erőből rúgom a gyomrát, mint egy gép, amíg én is bele nem döglök. Még nem volt ilyen anélkül, hogy ne történjen valami rossz az illetővel.
2019. máj. 15. 04:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!