Nem tudom, hogy mit csináljak. Vele maradjak?
Azért ebbe a kategóriába írom a kérdést, mert hátha olyanok adnak tanácsot, akik hisznek a Sorsban.
Van egy párom, még friss a kapcsolat. Ő egy nagyon rendes férfi, családot szeretne, megbízható...
Nekem sohasem volt részem viszonzott szerelemben. Elgondolkodtam, hogy ez a sorsom, ezt kell megtanulnom, vagy minden csak véletlen?
Nem vagyok belé szerelmes és valami belül mintha azt üvöltené, hogy szakítsak vele. De nem tudok dönteni, félek, hogy megint egyedül maradok, de lehet hogy már az is jó lenne és meg kellene tanulnom elfogadni.
Aztán arra gondolok, próbáljam meg vele, talán kialakul valamilyen szeretet, végül is a szerelmet úgysem találja meg mindenki.
Az előző párom, akivel el tudtam volna képzelni egy normális, hosszú kapcsolatot, szakított velem, mert nem jött meg a "szerelmes vagyok" érzés, ahogy ő mondta. Nagyon magam alatt voltam...ez idő alatt találkoztam a mostani barátommal, és most ugyanez a helyzet, csak én érzem ezt a nem jött meg a "szerelmes vagyok" érzést.
Ez tényleg a Sors fintora már...ha nagy nehezen kikászálódok egy fájdalmas kapcsolatból, belecsöppenek egy hasonlóba, fordított szereposztással...fogalmam sincs, mit kellene tennem...
Kedves Fish!
Vannak érzések a részemről, csak attól félek, nem elegek egy kapcsolathoz. Úgy érzem, nagyon sok mindenben különbözünk és egyre jobban kezdenek zavarni a dolgok.
Attól is félek, hogy megint egyedül maradok, körülöttem meg mindenkinek kapcsolata van. Tudom persze, hogy sokan csak megszokásból vannak együtt...
Viszont lehet egyedül kellene lennem, hogy megtaláljam belül önmagam és ne mástól várjam a boldogságot.
8-as!
Igen, én is ettől félek. :(
10-es!
Lehet, hogy tényleg hazudok önmagamnak, és ámítom is magamat, hogy jó lesz. És hazudok neki is, bár érzi, hogy nem nyíltam meg teljesen, és nem is érdemli meg, hogy fájdalmat okozzak neki. :(
14-es!
Köszönöm, azt hiszem, igazad van és ez idővel csak egyre fájdalmasabb lesz.
Tudom, hogy jó ember, megbízható, családot is szeretne, csak egyszerűen túl sok mindenben különbözünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!