Nem tudom, hogy mit csináljak. Vele maradjak?
Azért ebbe a kategóriába írom a kérdést, mert hátha olyanok adnak tanácsot, akik hisznek a Sorsban.
Van egy párom, még friss a kapcsolat. Ő egy nagyon rendes férfi, családot szeretne, megbízható...
Nekem sohasem volt részem viszonzott szerelemben. Elgondolkodtam, hogy ez a sorsom, ezt kell megtanulnom, vagy minden csak véletlen?
Nem vagyok belé szerelmes és valami belül mintha azt üvöltené, hogy szakítsak vele. De nem tudok dönteni, félek, hogy megint egyedül maradok, de lehet hogy már az is jó lenne és meg kellene tanulnom elfogadni.
Aztán arra gondolok, próbáljam meg vele, talán kialakul valamilyen szeretet, végül is a szerelmet úgysem találja meg mindenki.
Az előző párom, akivel el tudtam volna képzelni egy normális, hosszú kapcsolatot, szakított velem, mert nem jött meg a "szerelmes vagyok" érzés, ahogy ő mondta. Nagyon magam alatt voltam...ez idő alatt találkoztam a mostani barátommal, és most ugyanez a helyzet, csak én érzem ezt a nem jött meg a "szerelmes vagyok" érzést.
Ez tényleg a Sors fintora már...ha nagy nehezen kikászálódok egy fájdalmas kapcsolatból, belecsöppenek egy hasonlóba, fordított szereposztással...fogalmam sincs, mit kellene tennem...
Nézd. Nem vagyok szkeptikus, de most úgy fogok válaszolni. Szerintem ne erre a "sors nem sors" kérdésre koncentrálj. Hanem arra, amit TE akarsz, vagy amire vágysz. Mondd meg neki hogy kell egy kis gondolkodási idő neked, hogy tisztázódjanak benned bizonyos dolgok. Ha bizonytalan vagy, semmit nem szabad erőltetni.
Pontosan mennyire is friss a ti kapcsolatotok...?
Még csak pár hónapos.
Nem akarok játszani más érzelmeivel, csak szeretném kideríteni, mi lenne a legjobb. De ahogy megy előre a kapcsolat, egyre jobban kijönnek a különbözőségek, amik zavarnak.
Hogy mit szeretnék? Viszonzott szerelmet szeretnék. De azt aztán nem lehet kierőszakolni, megkapni...
Itt van egy férfi, akinek fontos vagyok, lehet csak erre kellene koncentrálnom és magamba fojtani a vágyaimat és örülni annak, ami van...
kijönnek a különbségek.......
ne erőltesd, legyél türelmesebb. eljön a te időd is egyszer.
(Szerintem mind a kettő kifejezés helyes.)
De igazad lehet, hogy ez csak erőlködés.
Ha nincsenek érzelmek a részedről, akkor teljesen felesleges az egész.
Azzal, ha magadba fojtod a vágyaidat, semmit sem oldasz meg, saját magadat tagadod csak meg. Aztán annak a végkimenetele még kínkeservesebb lesz.
Ha egyedül maradsz, az egyedül töltött időt fel tudod használni a saját fejlődésedre, arra, hogy egymagadban is boldog legyél, mert ez az alapja egy normálisan működő kapcsolatnak. Ha a másiktól várod a boldogságot (mert egyedül nem érzed annak magad), akkor elvárások szerint élsz, ez a másik emberre nyomást gyakorol és egy idő után ki fog hátrálni az egész kapcsolatból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!