A világegyetemünkben mindenütt érvényes az okság törvénye, azaz, ha történik valami, annak -ha ismeretlen is marad!- oka van.
Bármely tettünk okozatként szolgál(hat) az elkövetkezendő időkben.
Innen már csak egy lépés a Karma léte vagy nemléte.
Ha valaki hiszi a reinkarnációt, akkor hinnie kell azt is, hogy amelyik tette a mostani életben nem válik okozattá, a következező életében megtörténik.
Ez a tanulási folyamat része.
5 éven át mindenkivel jót cselekedtem és mindenkinek segítettem. Kihasználtak, eldobtak, többet dolgozom, mint mások. Kevesebb hibát vétek. Az ő hibájukat is én javítom. Az ötletek 60%a enyém a 8 fős csapatból. Mégis én vagyok, aki mindig kapja a leba..ást. Én keresek átlag alatt. Én utazom a legtöbbet munkába. Nekem van a leghosszabb ki-nem-fizetett túlóraszámom. Engem nem engednek nyaralni, mert rám szükség van. Engem dudál le és lök odébb a az autós, amikor bringával közlekednek, pedig én mindig megadom az elsőbbséget, nem megyek át a piroson, megállok a zebránál, köveket, lökhárító darabokat, belógó ágakat eltakarítom az utakról.
Szóval, a karma csak puszta véletlen.
Aki jót csinál, kihasználják és nem becsülik meg.
Aki kihasznál másokat, azt megdícsérik,jutalmazzák.
4-es akoor jó ember vagy, csak tanuilnod kell.
Mikor és miben segítesz.
Nem hiszem. Ha te szabadon cselekszel, akkor nem létezik karma. Egyébként is hol a karma kezdete?
Inkább a tetteknek következménye van és van amire lehet számítani.
Lucifer jól írta, hogy a tetteknek van várható következményei.
Ám ezek a következmények nagyon ritkán válnak be. Ahogy minden pofon mellett nincs rendőr, úgy minden jócselekedet mellett nincs az, aki megköszöni, vagy meghálálja.
Az, hogy az ember jó, az csak a szolgalelkűségén múlik.
Aki viszi valamire az életben, nem a saját pénzéből lett gazdag, hanem máséból és nem úgy, hogy jót cselekedett, hanem úgy, hogy ügyesen.
A lelkiismeret gyengeség a kapitalizmusban.
Nincs karma.
Ok és okozat van ami okozatonként lehet gyors vagy lassű is, enyhe vagy szélsőségessen erős.
Isten így teremtette a világot.
Amit teszel az másoknak is vagy jó vagy rossz és az szerint kapsz visszajelzést ellenséges vagy barátságos formában vagy a munkád miatt visszaérkező hatások érnek el de amit kimondasz az is vissza száll rád.
Ezek Bibliai törvények amiket Isten előre leíratott amire a keleti népek is ráéreztek de nem kötötték össze Istennel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!