Mi a véleményetek a karmáról, ebben a vonatkozásban?
Figyelt kérdés
Lehetséges,hogy csak egy átverés,és csak arra "szolgál",hogy az ember ne a jelenben éljen?2016. szept. 6. 22:20
1/5 anonim válasza:
??? A "karma" szanszkrit gyökből ered: ˇkr - teremteni, csinálni szógyök. Pont hogy a jelenben él, pont a jelenlétre hívja fel a figyelmet, annak a fontosságára:
MIT TESZEL? ezzel készíti az ember a saját "karmáját"
Ugyanis ok-okozati láncolat van. Amit most teszek ok -és okozat a következménye - ami egy újabb ok stb pl:
meglöktem a poharat (ok) leesett (okozat),de ez egy ok: eltörött (okozat) a meglökés is már egy okozat volt, mert fáradt vagyok, figyelmetlen
Érthető?
2/5 anonim válasza:
Szerintem összekevered a predesztinációval.
3/5 anonim válasza:
pont a karma segit abban hogy a jelenbe legyél :-)
4/5 A kérdező kommentje:
Értem.köszönöm:) akkor ezt kissé félreértelmeztem.
2016. szept. 7. 08:27
5/5 aries 2 válasza:
Nem zárom ki, hogy a sátán taktikája lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!