Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Tényleg van az embernek...

Tényleg van az embernek úgynevezett csakrája?

Figyelt kérdés
2010. júl. 1. 17:30
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:

az helyett, hogy a válaszomra reagáltál volna, egy nagy, fölösleges kitérőt tettél. az írásod egy katyvasz lett, és nem mellesleg semmi köze a támához, puszta "észfitogtatás", és csak a buták próbálják ilyen igyekezettel igazolni magukat.

engem nem érdekel, hogy te milyen micsoda vagy, meg te se szólj bele, hogy én milyen vagyok.

2010. júl. 12. 12:02
 32/41 BlackSword ***** válasza:
Ez nem észfitogtatás... Csak tudod egy okosnak jól áll, ha hülyéskedik, egy höülyének viszont borzalmasan rosszul áll, ha okoskodni próbál...
2010. júl. 12. 12:48
 33/41 BlackSword ***** válasza:
Jah, egyébként Te kezdtede azzal, hogy azt mondtad rám, hogy materialista vagyok... Bocs, hogy válaszoltam a felvetésedre... (irónia -remélem ezt a szót nem kell elmagyaráznom)...
2010. júl. 12. 12:49
 34/41 anonim ***** válasza:

téged nem zavar, hogy nincsenek önálló gondolataid?:D

én nem is ismerlek, de te a nap 24 óráját magaddal töltöld.

2010. júl. 12. 20:07
 35/41 BlackSword ***** válasza:
De, vannak önálló gondolataim, és mindenről megvan a véleményem... Viszont nem akarok mindent megújítani, mert tudom, hogy nincs meg mindehhez a képességem... Valamint elismerem mások munkáját, életét és életművét azzal, ha idézek tőlük... De itt azt hiszem nem az én felfogásom a téma... De ezt persze vártam tőled... Ha A politikai rovat tapasztalataira alapozva... Ha nincs értelmes, ésszerű ellenérv, akkor jön a személyeskedés... Ennyi vagy... Egyébként Te hogy tudod magadat elviselni a nap 24 órájában... Én nem tudnálak...
2010. júl. 12. 21:20
 36/41 anonim válasza:
Mi a bánat az a csakra?? :DD vagy csakrája vagy mi a "censored" :D
2010. júl. 30. 00:26
 37/41 anonim ***** válasza:

07-12 11:00 vagyok

Tudom, hogy ti szeretttek olvasni, tanulni. Ezen az oldalon minden fontos megtalálható a csakrákról.

[link]

2010. júl. 30. 19:30
 38/41 anonim ***** válasza:
nem tudom, hogy van-e mérhető formája neki, de gyakorlati szempontból a válasz az, hogy VAN. Amennyiben lehet használni valamire ezt a fogalmat, és pl. relaxációban és meditációnál is igen jól működik. Teljesen mindegy, hogy egy tudós mit tud kimérni a laborban, nekem jobb lett tőle az életem, és ha a csakra semmi más, csak egy eszköz hogy a hitemet saját magam hasznára tudjam fordítani, már AKKOR bőven megérte, és LÉTEZIK is. Szóval VAN, és teljesen mindegy, hogy mi az, ne foglalkozz vele, csak használd. :)
2010. aug. 28. 22:39
 39/41 anonim válasza:
68%
Én ezzel kb úgy vagyok, hogy vannak úgynevezett placebo gyógyszerek, amiket beadnak valakinek a betegségére, és mivel ó azt hiszi, használ, a psziché segítségével a test képes valamennyire regenerálni magát. Vagy például kimész mínusz fokba a házból, érzed, hogy rohadt hideg van, de ha megpróbálsz erősen a melegre koncentrálni, szokott használni. Ezek tények és normális magyarázat sincs rá, legfeljebb ha az normálisnak számít, hogy az agyad érzőközpontjával elhiteted hogy mondjuk a 10 kiló igazából csak 5(ez hülye példa, hirtelen nem jut más eszembe). Az egész csakrás dolog is pszichés alapon működik és én azt mondom, egyáltalán nem rossz dolog, ha megtanulod ezeknek a "megnyitását". Nekem ez a véleményem.
2010. okt. 17. 19:19
 40/41 anonim válasza:
hello.akki azt mondja hogy nincs azert mondja mert meg nem kapot kezel foghato bizonyitekot. Az aura is elvileg magnezes vagy elektromos ter de ezt azota mondjuk igy miota van fejlet tudomany azelot nem volt ez a nev igy valami hatalmat jelentet de azon nem gondolkoztak el vajon hogy neme csak a tudomany igy akarja megmagyarazni a dolgokat. Istenrol is "minden" tudos azt mondja hogy nem letezik de nezuk utana mind nagyon vallasosak voltak. Kicsit kiterek a temabol ezel es ezert bocsanatot is kerek elore van a vilag elvileg evolucio meg minden de mar miota vagyunk a foldon es azota a majmok nem valtoztak at embere es egy halbol nem let madar. Van erre egy magyarazat megindult az evolucio egy Folsobb hatalom altal. En a Bibliat is tudnam cafolni tudomany altal de a tudomanyt is nemi Bibliai reszel ez ket oldalu van aki a fizikaba hisz van aki a vallasba. Igy lesz egyensuly a foldon mert azert enyi ido alat sok minden tortent es van amit a fizika se tud megmagyarazni. Most a csakrat fizikailag lehet mondani valamifele belso mukodesnek de lehet hogy csak ok igy probaljak megmagyarazni a materialista embereknek. Regen en is mindent ugy gondoltam el hogy azt valami altal meg kell lehesen magyarazni, de van amit nem tud az ember az altal. Romabase fogadnak el mindent csodanak ott is utanajarnak tudosok es meg sokan, de mit csodanak nyilvanitnak az azt jellenti, hogy a tudomany nem tudja megmagyarazni. Hitol is fugg sok minden pl nagymama beteg veszel egy "gombot" es azt mondod ez a vilag legerosebb orvosaga beveszi es par nap hejre van jove. A rakot se tudjak 100%ba gyogyitani megis gyogyultak meg valami felsobb hatalom kozbejatszik az eletunkbe ezt mondhatjuk Istenek.
2011. ápr. 6. 18:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!