Tényleg van az embernek úgynevezett csakrája?
Szerintem van csakra. Az akupunktúra is ezt az energiaáramlást használja. Ez az az energia ami a közérzetedet irányítja és szerintem azonos az aurával is. A shaolinok is a chi-jüket használják fel ( http://www.youtube.com/watch?v=PpMVYGYrPoI).
Azért mert valaki túl materialista ahhoz hogy higyjen benne még létezhet.
Bizony hogy van, nem is egy, hanem hét!
Mik azok a csakrák?
A csakrák vagy erőközpontok az indiai filozófia szerint egymással összefüggő pontok, amelyeken keresztül az ember testében hullámzik az energia, a prana. A csakrák az óramutató járásával megegyező irányban forognak, ha környezetükből energiát vesznek fel, ellenkező irányba, ha energiát adnak le.
A hét fő csakra :
Az 1. csakra a gyökér (tő) csakra a gerincoszlop alsó végénél, a 2. csakra a szex (szakrális) csakra a köldök alatt, a 3. csakra a napfonat (köldök, solar plexus) csakra a köldök fölött, a 4. csakra a szív csakra a szívnél, az 5. csakra a torok csakra a toroknál, a 6. csakra a homlok (harmadik szem) csakra a szemöldökök között és a 7. csakra a korona (fejtető) csakra a fejtetőn található.
Mellékcsakrák:
A testünkön számos kisebb csakra található még. Ezek közül jelentősebbek a két tenyér közepén és a két talp közepén lévő csakrák.
És ez mind-mind az aurával is kapcsolatos.Hét réteg auránk van!
Amúgy a google-ban utána tudsz nézni te is!
itt egy jó oldal-->
ma 14:45!
WÁÁÁÁÁÁHHHHHHHHHH!!!
Szexcsakra (szakrális) ez jó... Köszi... Örök hála... De tényleg... Szomi voltam, utaztam ma több, mint 5órát... De Te... most megnevettettél... Egy puszi, ha csaj vagy... Tisztelet, ha nem...A szakrális az vallásit jelent... mondjuk szakrális építészet... ergo templomokról lesz szó... Nem sok köze van a szexhez... hacsak nem alapítunk egy szexorientált vallást... az lenne a nem semmi...
Asszem van. A jógában használatos, afféle energia tárolók. A chakrákban öszpontosul a chi. De a kedvedért egyszerűen rá GOOGLE-ztem (ennyit te is megtehettél volna)
14:45, 100 %-OS
Köszönöm, hogy helyettem is leírtál mindent. Kicsit lusta vagyok sokat gépelni, ezért írtam a Kérdezőnek egy Google-címet, nem tudom, elolvasta-e.
Elvégzett tanfolyamaimmal ( REI-KI 1-2, agykontroll 1-2-3, TN, sámán (!!), Harmadik Szem,
Auralátás / érzés ), eddig sokmindenkin tudtam már segíteni, ez jobban megy, mint a gépelés.
Kössz
"Azért mert valaki túl materialista ahhoz hogy higyjen benne még létezhet."
Azért, mert valaki túl idealista, hogy ne higgyen benne, még bőven lehet kitaláció.
de, pontosan rád mondtam, hogy materialista vagy, ami nem "szégyen", de ha húzunk egy vonalat, a 'materialisták' meg a 'spiritualisták' közé, az előbbi csoport szurkál át mindig a másik térfélre.
nekem tényleg nincs azzal bajom, ha valaki egyszerűen csak nem hisz ebben, de a hit mindenki magánügye.
< Ez a válasz 83%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 42%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 07-04 17:12 >
és nincs több hozzáfűznivalóm.
Akkor hatalmas huftot lőttél... Nekem semmi bajom a materialista emberekkel... Kifejezetten kedvelem őket, bár nem mi9ndenben értek egyet velük... Szerintem a kémiában nem összeöntenek mindent, aztán lesz ami lesz, hanem gondolkodnak, véleményt cserélnek, és összeöntik az anyagokat... Ami inkább vall szubjektív idealizmusra, mint matterializmusra...
De akkor neked egy kis ingyen filozófia óra... Két fő irányzat van, és egy köztes...
1. Idealizmus: Hisz a gondolatban, tehát a gondolat az első, és utána a cselekedet... De nem a szellemek, hanem az emberi gondolat, és nem ember, mint szellem...
2. Materialista: Igazábol az angol empirizmus jut róla eszembe, mint szemléltető példa... Csak a tapasztatalat tanít... De nem tárgyilagosság...
3. Deizmus... Ez a kettőnek az érdekes keveréke... Főleg tudományos körökben terjed... Szóval ne aggódj, téged ez a veszély nem fenyeget...
Ilyet, hogy 'spiritualisták' a filozófia nem ismer, nem ismer el... Tehűát nincsen... A filozófia pedig a legősibb tudomány, és nem a sokak által sztárolt okkultunizmus... Az a szemfényvesztők sportja...
Én pedig, mint minden művész -mert annak tartom magamat, és mások is- szubjektív idealista vagyok... Erre jó példa a vers... A vers érzés, gondolat... És csak aztán írjuk le... N3em összevissza szavakat dobálunk fel a lapra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!