Mi a véleményetek, mi a ti feladatotok ezen a világon? Milyen küldetésetek van most ebben az életetekben?
Elfogadni, befogadni, megélni, lecsendesíteni ( a belső vulkánokat)
Küldetésem pedig az, hogy megtanuljam magam jobban megbecsülni, és elfogadni, hogy nem minden úgy történik, ahogy várjuk, vagy ahogy elképzeljük.
az hogy most isten mit is szánt nekem az majd idővel kiderül de azt tudom hogy most mit akarok
mindig is lusta voltam ha akartam valamit vagy épp kívántam amit csak nehéz munka árán érhettem el akkor azt hamar feladtam de most?! most olyan vagyok mint egy fanatikus megszállott!
igaz még mindig lusta vagyok :D szeretik is az lenni de minden nap erőt veszek magamon szakítok rá 3-4 órát és keményen dolgozok hogy elérjem a célomat, így még sosem voltam már kezdtem elgondolkodni azon amit te is épp kérdezel vajon ez lehet az igazi célom ezen a világon?
remélem hogy igen mert ha isten ne adja nem sikerül olyan letargiába fogok esni hogy azt kívánom bár meg sem születtem volna... :D komolyan :D
ja mellesleg olyan kis célt tűztem ki magamnak ami finoman szólva brutális, matematikailag nem lehetetlen :D az a lényeg
Elég furán alakult eddig az életem. Nehéz gyermekkorom volt.
Márisrögtönazonnal típus vagyok, azt hiszem türelmet kell tanulnom.
Elég manipulatív a személyiségem ami miatt rosszul érzem magam, ezen dolgozok, hogy ne így legyen. Eddig egy ember volt akit nem sikerült irányítanom, padlóra is küldött rendesen.
A feladatom idős koromban fog beteljesedni és azt érzem az unokámhoz fog kapcsolódni. Ennek semmi realitása nincs, ez egy érzés.
A körülöttem lévő emberekkel való karmikus kapcsolatom is érzem. Főleg a középső gyerekemmel.
Ezek mind mind csak érzések és lehet butaság is az egész.
Majd kiderül.
Remélhetően:
A bölcsesség kikutatása és a tudás realizálása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!