Ti ismertek valakit, akit már előző életetekben is ismertetek?
Figyelt kérdés
Ha igen, honnan tudjátok? Milyen kapcsolatotok van vele?2018. dec. 17. 22:07
1/12 anonim válasza:
Egyszer volt már olyan érzésem, mikor valaki képjét először megláttam facebbok-on (exem testvére) mintha régóta ismerném, olyan megmagyarázhatatlan érzésem volt vele kapcsolatban. Csodálom őt valami miatt (annak ellenére, hogy az exemmel régóta nem vagyunk együtt), talán egy előző életi emlék miatt, amely konrét emléke törlődött. :)
4/12 airlady válasza:
Akivel találkozol most, azokkal kapcsolatban voltál. Plusz a karma is befolyásolja ezt.
5/12 anonim válasza:
Utolsonak igaza van. Apam tudna meselni, o volt mar visszavezetesen
6/12 anonim válasza:
Adolf Hitlert.
Én voltam Sztálin
7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Ki tudnátok fejteni, hogy honnan tudjátok, hogy találkoztatok már?
2018. dec. 18. 09:42
8/12 anonim válasza:
Igen,több embert is. De az egyiket tuti biztosan,mert bizonyos jeleket felismertem. A kapcsolatunk? Hát az sz@r lett,minekután nem tudtunk egy szinten rezegni.
9/12 airlady válasza:
Érzed a zsigereidben... "Mintha már találkoztunk volna" érzés.
10/12 anonim válasza:
Kétszer éreztem idegen embernél.
Az egyik egy hatalmas de végül beteljesúletlen szerelem volt.
Valahogy tudom, hogy dolgunk van egymással, azt is tudom, hogy nem oldódott meg a karmikus problémánk.
Azr nem tudom, hogy még ebben vagy a következő életünkben kerül rá sor.
A másik egy tőlem 20 évvel idősebb nő volt.Munkám során találkoztam vele.Olyan nyugalmat éreztem a közelében és annyi dolgot tanultam tőle , hogy az elképesztő.
Sajnos ő meghalt.
Van 3 gyerekem, két fiú és egy lány.
A lánnyal érzek különös kapcsolatot, de inkább olyan mintha neki lenne "dolga" velem.Ez is fura és megmagyarázhatatlan érzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!