Szerintetek azért szokott olyan érzésem lenni néha mintha jártam már volna valahol pedig nem is mert az egyik előző életemben voltam ott?
Igen lehet,de az is esélyes,hogy csak nagyon régen voltál ott és azért rémlik.Ha viszont mondjuk életetben először mész Görögországba és ott jön beléd ez az érzés,akkor az is lehet,hogy csak egy nagyon hasonló helyen jártál már.Vagy esetleg képen láttad vagy videóban.
Ki tudja
Nem. Számtalan logikus magyarázat van arra, hogy miért emlékezhetsz:
-régebb jártál már arra (esetleg kiskorodban)
-láttad a tv-ben a helyet
-valaki mesélt róla valamit (amire nem biztos hogy emlékszel már)
-esetleg valamit pont így képzeltél el
szia, én csak annyit fűznék, hozzá, hogy én egy pár hónapja azt álmodtam, hogy unokatesóm, és egy ismerőse, unokatesóméknál töltött káposztát esznek egy fazékból. nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, de mikor eltelt egy hét, és én ugyanezt láttam, csak akkor nem álmomban, hanem ott voltam, akkor már elgondolkodtam, hogy-hogy is van ez.
nem deja-vu-m volt, hanem egy szimpla álom, és lám megtörtént...csak azt tudom mondani a kételkedőknek, hogy igenis léteznek ezek a dolgok, csak amíg az ember nem szembesül vele addig nem hiszi e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!