Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Mintha már ezer éve ismerném?

Mintha már ezer éve ismerném?

Figyelt kérdés

Most vagyok 9.es és van egy 10.es srác akit úgyérzem mintha már ezer éve ismerném pedig soha nem is beszéltem még vele. Nem bírom elmagyarázni ezt az érzést. Valamit szinte minden este vele álmodok de heti 3szor minimum. (Nem feltetlen o a főtema az almomban de jelen van benne)

Bejön a fiú tehát jól néz ki de nem vagyok szerelemes belé vagy ilyenek.

2019. jan. 30. 06:22
 1/3 anonim ***** válasza:

Ó! ez a tiszta szerelem. Amikor a pillanatban jelen az örökkévalóság. "Nem bírom elmagyarázni ezt az érzést" én sem, de ismerem! Nagy költőknél megjelenik

[link]

2019. jan. 30. 09:46
 2/3 anonim ***** válasza:
Van ilyen, igen. Nekem a párommal volt így. Már az első alkalommal mindketten úgy éreztük, hogy mintha évek, évtizedek óta együtt lettünk voltna korábban is
2019. jan. 30. 09:46
 3/3 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszaitok!! :D

Valamint nem tudom hogy lenyeg-e de a srac sokszor nez a szemembe (igy a suli folyoson)

2019. jan. 30. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!