Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Szerintetek egy gyermek...

Szerintetek egy gyermek elvetélése azért történik, hogy később megszülethessen egy másik?

Figyelt kérdés
Nem tudom ez a megfelelő kategória-e, és hogy hogy kellene egy ilyen kérdést feltenni, de nagyon kíváncsi lennék a komoly válaszaitokra. És ha egy konkrét esettel egyértelműbbé válna a kérdés, akkor leírom azt is: Születik két gyermeked, két év van köztük, majd a 2. gyermeked születése után egy évvel megint teherbe esel, de nem terveztézek a 3. gyermeket, legalábbis nem egy év elteltével. Szóval borzasztó nehezen, de elveteted a gyermeket..Majd 3 évvel később már készen állsz, és gondoskodni tudsz egy harmadik gyermekről is, aki meg is születik. Vagyis ha akkor megszületik az az elvetélt gyermek, a 3.-ként megszületett gyermeked nem lenne, azért halt meg, hogy Ő élhessen?

#elvetélés #ok #más életéért halál
2019. jan. 17. 20:38
1 2
 11/16 kreténpali ***** válasza:
Szerintem azért történt, mert így döntöttél.
2019. jan. 18. 09:10
 12/16 anonim ***** válasza:
57%

Ha egy gyerek bármi okból nem születhet meg, az a gyerek örökre elveszett.

Soha többé nem lesz pontosan ugyanolyan gyermeked.

Nagyon hasonló esetleg lehet (az is ritka), de pont olyan soha.

Ez egyébként a meg sem fogant gyerekere is vonatkozik: tehát minden megszületett gyerek mellett ott van pár milliárd (a férfi részéről) és pár ezer (a nő részéről), aki nem születhetett meg, és nem is fog már többé.

2019. jan. 18. 13:45
 13/16 anonim ***** válasza:

Ébredj fel az álomvilágodból.

Ha megerősítésre vágysz, akkor álmodozz tovább.

Ha pedig nem, akkor gondolkozz már.

2019. jan. 18. 15:08
 14/16 A kérdező kommentje:
A kérdésben valóban rosszul írtam, elvetetésről van szó. Én nem az anya vagyok ebben a történetben, de ezt teljesen lényegtelennek tartottam leírni hisz nem elbírálást kértem, ezért aki a kérdésemre válaszolt, annak nagyon szépen köszönöm.
2019. jan. 18. 21:43
 15/16 anonim ***** válasza:
69%
Nem. Meg most őszintén, ki menne oda, ahol egyszer már nem kellett? Én csak röhögök azokon akik abortuszra mennek majd azzal nyugtatják magukat hogy majd az a gyerek fog visszatérni hozzájuk máskor. Ők se mennének oda vissza ahol eldobták őket, ez hülyeség és butaság.
2019. jan. 19. 15:08
 16/16 anonim válasza:
Ekkora baromságot hogy lehet kitalálni? Ha valaki elveteti a gyerekét, akkor az a bébi elhalálozik és értelemszerűen nem fog sohasem megszületni, és ennek az égegyadta világon semmi de semmi köze nincs ahhoz, hogyha az adott nő történetesen mégegyszer teherbe lesz ejtve a jövőben. Az már egy másik megfogant petesejtből létrejött embrió lesz, aminek semmi köze a korábbi terhességekhez, de ez általános iskolai biológia amit minden felsős gyerek tud.
2020. márc. 13. 00:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!