Szerintetek egy gyermek elvetélése azért történik, hogy később megszülethessen egy másik?
Figyelt kérdés
Nem tudom ez a megfelelő kategória-e, és hogy hogy kellene egy ilyen kérdést feltenni, de nagyon kíváncsi lennék a komoly válaszaitokra. És ha egy konkrét esettel egyértelműbbé válna a kérdés, akkor leírom azt is: Születik két gyermeked, két év van köztük, majd a 2. gyermeked születése után egy évvel megint teherbe esel, de nem terveztézek a 3. gyermeket, legalábbis nem egy év elteltével. Szóval borzasztó nehezen, de elveteted a gyermeket..Majd 3 évvel később már készen állsz, és gondoskodni tudsz egy harmadik gyermekről is, aki meg is születik. Vagyis ha akkor megszületik az az elvetélt gyermek, a 3.-ként megszületett gyermeked nem lenne, azért halt meg, hogy Ő élhessen?2019. jan. 17. 20:38
11/16 kreténpali válasza:
Szerintem azért történt, mert így döntöttél.
12/16 anonim válasza:
Ha egy gyerek bármi okból nem születhet meg, az a gyerek örökre elveszett.
Soha többé nem lesz pontosan ugyanolyan gyermeked.
Nagyon hasonló esetleg lehet (az is ritka), de pont olyan soha.
Ez egyébként a meg sem fogant gyerekere is vonatkozik: tehát minden megszületett gyerek mellett ott van pár milliárd (a férfi részéről) és pár ezer (a nő részéről), aki nem születhetett meg, és nem is fog már többé.
13/16 anonim válasza:
Ébredj fel az álomvilágodból.
Ha megerősítésre vágysz, akkor álmodozz tovább.
Ha pedig nem, akkor gondolkozz már.
14/16 A kérdező kommentje:
A kérdésben valóban rosszul írtam, elvetetésről van szó. Én nem az anya vagyok ebben a történetben, de ezt teljesen lényegtelennek tartottam leírni hisz nem elbírálást kértem, ezért aki a kérdésemre válaszolt, annak nagyon szépen köszönöm.
2019. jan. 18. 21:43
15/16 anonim válasza:
Nem. Meg most őszintén, ki menne oda, ahol egyszer már nem kellett? Én csak röhögök azokon akik abortuszra mennek majd azzal nyugtatják magukat hogy majd az a gyerek fog visszatérni hozzájuk máskor. Ők se mennének oda vissza ahol eldobták őket, ez hülyeség és butaság.
16/16 anonim válasza:
Ekkora baromságot hogy lehet kitalálni? Ha valaki elveteti a gyerekét, akkor az a bébi elhalálozik és értelemszerűen nem fog sohasem megszületni, és ennek az égegyadta világon semmi de semmi köze nincs ahhoz, hogyha az adott nő történetesen mégegyszer teherbe lesz ejtve a jövőben. Az már egy másik megfogant petesejtből létrejött embrió lesz, aminek semmi köze a korábbi terhességekhez, de ez általános iskolai biológia amit minden felsős gyerek tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!