Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Volt Valakinek innen testen...

Volt Valakinek innen testen kívüli élménye?

Figyelt kérdés

Vagy van olyan itt,aki emlékszik előző életére vagy akár köztes létre ?

Ha igen,részletesen leírná?

2018. dec. 6. 00:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
AAAHHH...szinte mindennap. nagyon fárasztó tud lenni.
2018. dec. 13. 23:42
 12/13 anonim ***** válasza:
Fura, mert én sokkal jobban érzem magam utána. Szinte már vágyom rá, hogy zúgjon a fejem, de nagyon ritkán szokott.
2018. dec. 13. 23:44
 13/13 anonim ***** válasza:

Volt testen kívüli élményem, mindenféle kábszer nélkül, soha nem drogoztam megmielőtt fantáziálna valaki...

Egy műtétem közben történt, nem tudom talán szünet volt-e vagy az altató volt ilyen hatással rám. Meglehet az is! Láttam a testem kívülről az asztalon hallottam a hangokat is hogy beszélnek az orvosok. Ezután láttam az egész termet sarkokat jobban mondva a teremben és egyre-egyre távolodtam a teremtől felfele később a háztetőt, már a határait háznak stb.. A nagy élményem ezután történt, minél inkább távolodott a lelkem, lényem ki ahogy nevezi egy növekedtem, éreztem hogy ami megfoghatatlan testem növekszik tágul ezzel együtt megéreztem a szabadságom, a boldogság éreztem intenzív volt hogy amikor már a sötétség várt a külvilág a meg fogalmazódott bennem hogy nem vagyok más mint egy érzés és ez maga a boldogság. Arra is emlékszem kimondtam, mostmár nincs szükségem semmire mert megvan mindenem. Az érzés ami voltam kitöltött engem, ott nem volt tér mert az voltam én magam, nem volt idő hihetetlen de nem létezik kint. Megértettem hogy az életünk hossza ott egy pillanat sincs.Igazából.,, Elfújta a szél,, Volt nincs! Sajnos a továbbiakra már nem emlékszem több éve történhetett ez az álom! Csodálatos ébredésnek tartom mégha csak egy álom is volt.

2018. dec. 23. 00:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!