Volt Valakinek innen testen kívüli élménye?
Figyelt kérdés
Vagy van olyan itt,aki emlékszik előző életére vagy akár köztes létre ?
Ha igen,részletesen leírná?
2018. dec. 6. 00:15
1/13 anonim válasza:
Nekem volt 😄
Másik életről viszont nem tudok. Mivel nincs.
2/13 anonim válasza:
Menj le valami kis faluba, és ott tedd fel a kérdést a helyi italboltban. Tuti lesz ilyen, még teleportálásról is beszámolnak majd.
3/13 anonim válasza:
Csicskakutya jól mondja. Nekem is volt már. 2 üveg vodka és 6 sör okozta 12 óra leforgása alatt. Magam sem tudom mi történt de határozottan emlékszem, hogy eldobtam a testem és folytatódtak tovább az események xD jóllehet senkit nem zavartam meg semmiben és ezért hagytak asztrálutazni a cseppfolyós szellemi síkon. XD
5/13 anonim válasza:
Álmodtam már ilyet.Az első kettőnél azt hittem igaz, a harmadiknál derült ki számomra, hogy ez csak álom.
6/13 anonim válasza:
Volt, és deperszonalizációnak hívják.
8/13 anonim válasza:
Már előző életemben sem hittem a lélekvándorlásban.
9/13 anonim válasza:
Nekem konkrétan testelhagyásos mondhatni nem volt, de nem hiába voltam testemmel is összeköttetésben, a fajsúlya nem ott volt az elmémnek.
Van barátom, aki az összes előző életére emlékszik.
Értelmetlen kifejteni. Tényleg. Én sem kérek meg senkit, hogy mesélje el a 10-15 éves korát tömören, csak úgy. Vagy egyes elmeállapotos dolgaiból részleteket. Nincs igazán értelme.
Privátban válaszolok, ha lennének kérdéseid.
10/13 Metionin válasza:
Olyanom volt hogy elütött egy autó és láttam magamat felülről ahogy ott fekszem. Meg egyszer hasonló alvásparalízis közben de azt lehet hogy csak álmodtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!