Apukám nevelt lánya születés napján halt meg. Ez lehet valami karmikus dolog?
Apának lett új élettársa, és ezáltal kettő nevelt lánya.(az apjuk balesetben elhunyt 10-12 éve) November 15-én halt meg apa. Az egyik lányának aznap van a születésnapja. Ez lehet valami jel?
Ui. Nem sértődök meg a trollok, de jó lenne 1-2 hasznos válasz is majd
Szerintem csak véletlen.
Az én esetem. A nagynéném július 12-én halt meg. Ami a nagymamám (a nagynéném anyukája ) születésnapja. A nagynéném, mikor még tudta, hogy mit csinál (Alzheimer kór), akkor is mindig azt mondta, hogy csak a mama születésnapja érdekli, a sajátja nem...
Nem feltétlenül jelenti a családi karmát,viszont a születési képlet életfeladat,a lélek kilépő dátuma megegyezik a következő inkarnáció kezdetének dátumával,vagyis amikor meghalt azon a hónapban/napon fog újjászületni..
Nagyim bika volt én skorpió,a karmánk pedig azonos,a halála előtti hónapokban gyakran mellém ült és csak úgy bámult rám,majd elkezdett érdeklődni a spiritualitás,reinkarnáció iránt...november 21.-én halt meg..
Milyen válasz hasznos számodra?
1. Igen, karmikus.
2. Nem.
Elfogadhatod, hihetsz az 1. válaszban, de mi van, ha nem igaz?
Elfogadhatod, hihetsz a 2. válaszban, de mi van, ha nem igaz?
Szóval, mindegy, mert nincs jelentősége, mit az igaz, s mit akarsz elhinni, s mit nem. Ezek rajtad múlnak, nem az igazságon.
4-es vagyok.
a nagynéném (aki a keresztanyám volt egyébként, anyukám nővére), egész életében a nagymamámmal lakott, soha nem ment férjhez, nem alapított családot, nem is lakott külön soha. a nagymamám 2007ben meghalt, a keresztanyám mindig azt mondta, hogy neki csak a mama születésnapja a fontos, az övé nem, azt nem is tartja számon. (jún 23 volt az övé, júl 12 a mamámé).
a keresztanyám Alzheimeres lett, ez nem olyan régen kezdődött nála, kb 2-3 éve, és nagyon gyorsan leépült. Bekerült egy otthonba, egyre rosszabb lett, idén nyáron már érteni se lehetett, hogy mit próbál mondani - és júl 12-én, a mama születésnapján meghalt...mintha direkt lett volna.
Az egyik aradi vértanút a saját születésnapján végezték ki, pedig kegyelmet kapott, de késett a futár. Milyen jó, hogy manapság már pillanatok alatt megérkeznek üzenetek akár hatalmas távolságokról is.
Nem tudom, lehet-e az ilyeneknek karmikus oka, minden esetre persze, érdekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!