Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Ha valaki soha nem teljesiti...

Ha valaki soha nem teljesiti az életfeladatait akkor azt a végtelenségig visszadobják ide a földre szerintetek?

Figyelt kérdés
Ha pl valaki folyton öngyilkos lesz vagy elpocsékolja az életét és nem teljesiti a feladatát. Akkor akár a végtelenségig le kell ide születnie addig amig végül nem teljesit jól?? És ha mindig egyre nehezebb életet kap akkor mégis hogy tud ebböl kimászni egyáltalán?? jol kijönni. nyilván csak azok válasza érdekel akik hisznek ebben az egészben.

2018. nov. 10. 21:51
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
33%
Ez nem volt túl kedves.
2018. nov. 11. 09:24
 12/25 anonim ***** válasza:
0%
Igen, karmafogytiglanra ítélik. Karmája végéig szenvedhet az életben.
2018. nov. 11. 10:13
 13/25 User-Agent ***** válasza:
5%
Milyen életfeladat? Ha jól körül nézel észre kéne venned egyesek hiába hiszik magukról, hogy nekik valamiféle fontos feladatuk van az életben semmivel sem különbek a céltalanul élőktől. Annyi különbséggel, hogy ők elhitetik saját magukkal azt, hogy az ő életük valami "természetfeletti" fontossággal bír. Abban a hitben is halnak meg. Másrészt a föld nem dobja vissza a holtakat.
2018. nov. 11. 14:18
 14/25 anonim ***** válasza:
77%

Mindenkinek van életfeladata, User Agent.

Ha valamit nem tudsz vagy ismersz,legalább legyen benned alázat.

2018. nov. 11. 14:22
 15/25 User-Agent ***** válasza:
7%

"Mindenkinek van életfeladata, User Agent."

Csak azt hiszed, hogy van? Egyáltalán tudod bizonyítani, hogy van?

"Ha valamit nem tudsz vagy ismersz,legalább legyen benned alázat."

Mi a fenének legyen olyasmi iránt, ami nincs is. Jól tudom, hogy neked sincs. 😩

2018. nov. 11. 14:30
 16/25 anonim ***** válasza:
0%
Piszkosul komolyan vesztek olyan dolgokat, amiről az égvilágon semmit nem tudtok. De legalább tartanátok magatokban.
2018. nov. 11. 16:11
 17/25 anonim ***** válasza:
77%

Mi a kérdésre válaszoltunk.És te?

Én a saját tapasztalatomat írtam le a második hozzászólásban.

Te milyen alapon szólsz hozzá?

2018. nov. 11. 16:48
 18/25 User-Agent ***** válasza:
14%

"Mi a kérdésre válaszoltunk.És te?"

Tudtommal én is arra válaszoltam. És mi ez a többes szám?

"Én a saját tapasztalatomat írtam le a második hozzászólásban."

Ez így van, és én is erre céloztam. Bizonyítani semmiképp nem tudod, csak hiszel benne, más szóval semmid sincs.

"Te milyen alapon szólsz hozzá?"

Eszembe sem jutott, hogy szándékosan beléd kössek vagy ilyesmi, csak reagáltam a kérdésedre?

Én jól tudom, hogy nincs semmilyen életfeladat, amit kiróttak rád. Még, ha le is pontoznak, attól még tökéletesen hamisítatlanul igazam van, na.

2018. nov. 11. 17:40
 19/25 A kérdező kommentje:
Te se tudod bizonyitani hogy nincs eletfeladatunk. Csak mondod a magadet pedig logikusabb az hogy idekuldtek minket valami cel erdekeben mint az hogy a semmibol csak ugy veletlenul letrejottunk. Ezen kellenne el gondolkodni. Csontbol husbol szervekbol allunk es megis elunk es gondolkodunk es ha nincs elet a halal utan akkor megis mi mukodtet minket ez a testet amiben vagyok hisz az agy is csak szovetekbol all vagy mit tudom en de lelek nelkul nem tudna mukodni az se. Hulye aki azt mondja nincs elet a halal utan. Szuletes elott is volt es a fizikai test halala utan is lesz. Es koszi a valaszokat.
2018. nov. 11. 18:20
 20/25 User-Agent ***** válasza:
0%

"Te se tudod bizonyitani hogy nincs eletfeladatunk."

Természetesen be tudom bizonyítani. Minden egyes biológiai funkció megmagyarázható semmiféle természetfeletti segítsége nélkül. Ebben az esetben hol marad a lélek? Minek kell egyáltalán ilyesmibe menekülni? Az életnek nincs különösebb feladata,

mintsem reprodukálja magát.

"Csak mondod a magadet pedig logikusabb az hogy idekuldtek minket valami cel erdekeben mint az hogy a semmibol csak ugy veletlenul letrejottunk."

Ennek semmi köze a logikához, ne is beszélj ilyesmiről, amíg ilyen tündér mesékben hiszel csak úgy a semmire alapozva. Ne fogadd el, amit összehordok, voltaképpen nekem mindegy. Tanulj tovább, hogy művelödj.

" Csontbol husbol szervekbol allunk es megis elunk es gondolkodunk es ha nincs elet a halal utan akkor megis mi mukodtet minket ez a testet amiben vagyok hisz az agy is csak szovetekbol all vagy mit tudom en de lelek nelkul nem tudna mukodni az se."

Úgy látom belőled sem lesz biológus, sem agysebész. :D

" Hulye aki azt mondja nincs elet a halal utan."

Nincs élet a halál után!

2018. nov. 11. 18:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!