Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Szerintetek ha valaki boldogta...

Szerintetek ha valaki boldogtalan, szerelmi bánat miatt, folyton retteg. Ès öngyilkos lesz, akkor mi vár rá a halála után? Vagy megszűnik minden, ha elhal a teste?

Figyelt kérdés
N31
2018. okt. 10. 20:52
1 2
 11/18 anonim válasza:
67%
Ha jól emlékszem , nekünk úgy tanították ,hogy csak azok jutnak pokolra akikben egy csepp szeretet sincs. Tehát ha volt benned szeretet ,tudtál mással jót tenni/örömöt okozni akár saját károdra és mégis öngyilkos vagy az nem pokol. Végülis Isten mindenkit szeret és megbocsát ,nem? Csak olyan jutnak pokolra mint pl. A gyilkosok ,tolvajok stb. De még nekik is van esélyük ha "megtisztítják" lelküket.
2018. okt. 10. 22:10
 12/18 anonim ***** válasza:

Biztosat nem tudunk. Van, aki a Pokolban hisz, van, aki a reinkarnációban, van, aki abban, hogy nincs semmi a halál után, és még ki tudja, hány változat létezik.

Ezektől eltekintve szerintem az öngyilkosság nem éri meg, nem olyan hosszú az élet amúgy sem. Én max. akkor látom valami értelmét, ha valakinek nagyon szenvedős halálos betegsége van, és nincs remény a gyógyulásra.

2018. okt. 11. 14:16
 13/18 anonim ***** válasza:
Úgy gondolom, hogy a pokolba jutnak az öngyilkosok.
2018. okt. 12. 20:24
 14/18 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy múlik -e ezen. De ne törődj bele; teremtsd meg a tudatosságoddal azt a világot, amiben szeretnél élni. Mármint, ez nehéz, de nemtom; majd szerintem lehet visszatérek még ehhez a kérdéshez; vagy majd írok külön, hátha segít 1-2 pozitív szemléletmódos ilyen elv, vagy ilyesmi.
2018. okt. 12. 23:33
 15/18 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen jutsz a pokolba ha öngyilkos leszel. Elvileg ez alól is van feláldozs az egyházban, ha valami súlyos lelki fájdalom miatt lett valaki öngyilkos, vagy va valak feláldozza a saját életét valaki másért. Szerintem.
2018. okt. 14. 21:34
 16/18 anonim ***** válasza:
Aki ilyet tesz elutasitja az életet amit Istentöl kapott.Azok nem születnek újra.Eszedbe se jusson ilyenen gondolkodni.Mindig van megoldás.
2018. okt. 23. 14:27
 17/18 A kérdező kommentje:
nincsen megoldás!:(((
2018. okt. 23. 20:48
 18/18 anonim ***** válasza:
Aki öngyilkos lesz az ugyan ott folytatja a következő életét. A problémát csak az anyagi világban tudod megoldani.
2018. nov. 17. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!