Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Van következő élet?

Van következő élet?

Figyelt kérdés
Valamint az lehetséges hogy ha van következő élet akkor ha van pl egy nagyon jó barátod és hogy vele a következő életedben is kapcsolatban legyél? Akárhogy. Remélem értitek mire gondolok.
2018. aug. 6. 14:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
41%
itt hibázot hawking matematikailag lehetséges hogy egy személy ugyan azokat a géneket örökölje / de ha jol tudom nem pontosan ugyan olyan kapcsolatban lesztek lehet hogy ő lesz a testvéred apád anyád gyermeked vagy a szeretöd nem biztos hogy ugyan olyan kapcsolatban lesztek de a nagyon erős kötelék megmarad (energia megmaradás törvénye :DD az energia nem vesz el csupán át alakul az emberi tele van energiával (tudományosan is bizonyitott) szoval ez az energia hova kerül ha? :) ha nagyon fantasy-scifi szavakat használnék a középkorban reinkarnácionak mig a jövőben energia megmaradásnak neveznék az emberek) :D
2018. aug. 7. 19:56
 12/13 anonim válasza:
0%
7. kommentelő. Nekem volt előző életem,és biztosíthatlak. Isten nincs, de a reinkarnáció egy nagyon is látező dolog. 66 évvel halálom után,új életet kaptam. És sokakat ismerek, akiknek szintén volt.:)
2020. jún. 12. 09:07
 13/13 anonim ***** válasza:

12. kommentelő!

Hogy létezik reinkarnáció, ha nincsen Isten?

Ha van lélek és új élet, akkor Istennek lennie kell, mert ezeket kapnunk kellett valahogy.

2021. febr. 18. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!