Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Van következő élet?

Van következő élet?

Figyelt kérdés
Valamint az lehetséges hogy ha van következő élet akkor ha van pl egy nagyon jó barátod és hogy vele a következő életedben is kapcsolatban legyél? Akárhogy. Remélem értitek mire gondolok.
2018. aug. 6. 14:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
18%
Érteni értem.De csak privátban válaszolok.
2018. aug. 6. 15:17
 2/13 anonim ***** válasza:
38%

„Azt hiszem, a legegyszerűbb magyarázat az, hogy Isten nem létezik. Senki nem teremtette az univerzumot és senki nem írta meg a sorsunkat. Ez mélyen megértette velem, hogy nincs mennyország és nincs túlvilág sem. Ez az egy életünk van, hogy értékelhessük a világegyetem nagyszerű kialakítását, és ezért nagyon hálás vagyok.”

S. Hawking

2018. aug. 6. 16:23
 3/13 anonim ***** válasza:
76%
Hawking egy remek ember volt de azért a tudománynak semmi köze a reinkarnációhoz.
2018. aug. 6. 16:47
 4/13 anonim ***** válasza:
91%
Minden tiszteletem Hawkingé, de ebben a témában, még az ő véleménye is csak egy a sok közül.
2018. aug. 6. 19:22
 5/13 anonim ***** válasza:
54%

Hawking már tudja, mi az igazság, még ha ez a véleménye ugyanúgy találgatás, mint bárki másé.

Nem tudom, van-e következő élet, szeretném hinni, hogy van.

2018. aug. 6. 19:51
 6/13 anonim ***** válasza:
89%

Ez a Hawking mire alapozta ezt a véleményét? Gondolom csak leírta hogy mit gondol de nem nézett utána semminek.

Én hiszek Istenben és a Reinkarnációban is.

2018. aug. 6. 22:04
 7/13 anonim ***** válasza:
60%
Istenbe nem hiszek de reinkarnáció tudom hogy van
2018. aug. 6. 22:38
 8/13 A kérdező kommentje:
7-es honnan tudod hogy van? 🙂
2018. aug. 6. 22:38
 9/13 anonim ***** válasza:
69%

Ha hiszel a reinkarnációban, Istenben miért nem?

Kicsit olyan mintha rossz életed lenne ezért bünteted magad, aztán reménykedsz hogy legközelebb jobban alakulnak a dolgok

2018. aug. 6. 22:48
 10/13 anonim ***** válasza:
87%
Nem éri meg vitázni ezen,logikus magyarázatot senki sem tud mondani. Csak találgatunk..
2018. aug. 7. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!