Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Miért éreztem úgy gyerekkoromb...

Miért éreztem úgy gyerekkoromba, hogy mintha már éltem volna azleőtt?

Figyelt kérdés
Még akkor nem is hallottam a reinkarnációról, nem volt se net (legalábbis nem a népnek) semmi! Reinkarnálódtam? És azt is éreztem, hogy ami történik velem, mindaz a rossz, úgy kell lennie! Ezt meg tudjátok magyarázni?
2018. aug. 5. 18:02
 1/8 anonim ***** válasza:
16%
Igen... az idiotizmus kezdeti fázisa.
2018. aug. 5. 18:08
 2/8 anonim ***** válasza:
15%
ááá nem...
2018. aug. 5. 18:28
 3/8 anonim ***** válasza:
61%
Emlékeid is voltak? Engem mindig nagyon érdekelt az ilyesmi, sajnálom, hogy nekem nincsenek emlékeim előző életből.
2018. aug. 5. 19:54
 4/8 A kérdező kommentje:
Csak valami zongora. Minden más törlődött.
2018. aug. 5. 19:58
 5/8 anonim ***** válasza:
24%
Igy van ez a gyerekkorba. Bele. Én is azt hittem, hogy volt egy hatalmas kutyám, amelyik csak nekem engedelmeskedett. (Meg a szomszéd kislánynak lyukas volt a bugyija.)
2018. aug. 5. 20:26
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen érzésem de nem volt emlékem rola. Én valahogy sose tudtam elképzelni a semmi létet.
2018. aug. 6. 22:13
 7/8 anonim ***** válasza:
0%

Ha jól látom, ez az 5. életed.

Így nem nehéz ilyen érzetejet tapasztalni, főleg, hogy emberként nem 1, de 4 életen is túl vagy már.

A másik érzet pedig egy alap belső tudás, amit magaddal hozhattál. A minden rendben van érzésre csak 4. dimenzió alatt és csak életekben és közvetlen után nincs kapcsolatunk.

2018. aug. 7. 01:10
 8/8 thoomas26 ***** válasza:
100%

Az előző életeink emléke a leszületéssel teljesen feledésbe vész a testi életünk időtartamára, melynek több oka is van, például, hogy a sorsunkat a megfelelő átéléssel éljük végig, de például a fizikai test (agy, idegrendszer) korlátozott befogadóképességei miatt is.

Vannak azonban olyan emberek, akik (főleg gyermekkorban) rendelkeznek még több-kevesebb emlékkel előző életeikből. Ők általában azok, akik a szellemvilágban már fejlettebb léleknek számítanak, s ezt a tudást (melyet ezen élményen keresztül nyernek) segítségül hozzák magukkal.

S igen, természetesen te is reinkarnálódtál, mind szinte valamennyiünk is (leszámítva azon keveseket, akiknek első fizikai élete ez), s igen, bármi történik velünk, az sosem véletlen, az azért történik, mert az előző életünk következményeképpen eltervezett jelen sorsutunknak az része.

2018. aug. 7. 06:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!