Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Hogyan lehet lelkileg úgy...

Hogyan lehet lelkileg úgy fejlődni, mikor a környezet minden erejével azért küzd, hogy én ne érezzem jól magam?

Figyelt kérdés
2018. júl. 28. 18:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ha mindenki és minden a környezetedben ellened van össze esküdve, akkor a kórképed neve paranoia. Nyugi, kezelhető, elfogadható szinte fel lehet hozni az életminőségedet.
2018. júl. 29. 18:51
 12/15 anonim ***** válasza:

Ha azt hiszed minden és mindenki azért van, hogy jól érezzed magad, tévedsz.

Ha azt hiszed, körülötted forog a világ, egyél sok zsírosat, hogy ne nyikorogj.

.

Mellékesen: mi köze kérdésednek a 'Reinkarnáció és karma' kategóriához?

2018. júl. 29. 21:30
 13/15 kriszpo ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Amennyiben te még tizenéves vagy, vagy a húszas éveid elején jársz, akkor amit most érzel az teljesen normális. Ezért szoktak a kamaszok lázadni a saját környezetük ellen, mert nem találják helyüket a világban. Ez normális. Amennyiben viszont az "idősebb" korosztályhoz tartozol, abban az esetben javaslom, hogy látogass el egy pszichológushoz (ez nem szégyen), esetleg olvass pszichológia témájú könyveket. Így tudsz majd "fejlődni", így leszel tisztában önmagaddal. Magadon leginkább csak te tudsz segíteni.

Ez az én személyes véleményem, amit elfogadni nem, de megérteni kötelező. Remélem, tudtam azért valamit segíteni.

UI: Senki nem tud úgy élni, hogy az energiáját 100%-ban hasznosítsa, így előfordul (elég gyakran), hogy a befektetett energia kárba vész, illetve átalakul.

2018. júl. 30. 09:29
 14/15 anonim ***** válasza:
8-as nagyon motivalo szoveget irtal! Lehet en is megfogadom a tanacsod!
2018. júl. 31. 05:17
 15/15 Vanda221 válasza:
Meditácio , rajtam nagyon sokat segitett
2018. aug. 22. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!