Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Egyre jobban úgy érzem, meg...

Egyre jobban úgy érzem, meg kellett volna halnom azon az eseményen. Ez lehet valamiféle jel?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Nem szeretném ha bárki is bolondnak tartana de valami régóta nem hagy nyugodni...

Egy bizonyos eseményről van szó... Méghozzá a 2006.augusztus.20-i budapesti tűzijátékról. Akkor voltam 13 éves, és a családdal nyaraltunk belföldön, pont az állami ünnep napján mentünk haza. Hazafelé pont útba esett volna Budapest, így már előtte nap beszéltük anyával és apával, hogy lehet bemegyünk megnézni a fényparádét. Kicsit vártam, hiszen még sose láttam élőben. Aztán megemlítettük a szállásadónknak, aki azt mondta akkora a tömeg ott olyankor, hogy ha bemegyünk a Duna-partra, akkor egykönnyen nem keveredünk ki a végén, és haza csak valamikor 21.én hajnalba érnénk. Anyám megemlítette a szüleinek is, azaz a nagyszüleim és, akik szintén nem akarták, hogy bemenjünk, ők is a tömegtől intettek óva minket. Így végül nem mentünk be, és este 7-re már itthon voltunk. De mikor a kocsival jöttünk hazafelé emlékszem említettem is anyáéknak, hogy be kellett volna mennünk. Olyan fura érzésem volt végig a kocsiban mikor jöttünk hazafele és fogalmam sincs minek említettem hogy bemehettünk volna... Annyira nem vonzott a tűzijáték sose.

Másnap persze hallottuk a hírekből, hogy mi történt, és anya mondogatta, hogy mennyire jó, hogy nem voltunk ott,a sok sebesült és az 5 halott ember..

Azóta eltelt 12 év, de valahányszor nézek videókat YouTuben arról az estéről, bizsergető érzés fog el. Mintha ott kellett volna lennem, és történnie kellett volna valaminek velem. Olyan fura és megmagyarázhatatlan. Lehet, hogy aznap kellett volna az életemnek véget érnie?

A fennt leírtak alapján létezik erre magyarázat?

25/f

2018. júl. 25. 00:11
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Azt pedig elfelejtettem megemlíteni, hogy az azóta eltelt 12 évben összesen 4 alkalommal voltam fennt a tűzijátékon élő én, és mindig úgy mentem fel megnézni, olyan érzéssel, minthogyha valamit be kellene teljesítenem. De amikor véget ért a tűzijáték, ez az érzés akkor se múlt el. Nagyon furcsa.
2018. júl. 25. 00:19
 2/13 A kérdező kommentje:
*élőben
2018. júl. 25. 00:19
 3/13 Duenna ***** válasza:
68%
Lehet, hogy a karmád meg lett változtatva azzal, hogy a szüleid mégsem mentek be veled a tömegbe. Semmi probléma, örülj neki, hogy nem ott lelted a halálodat. Örülj az életnek, felejtsd el az akkori történéseket. Új lehetőséget kaptál az életre! :)
2018. júl. 25. 01:14
 4/13 Fish1 ***** válasza:
100%
Ha valaminek történnie kellett volna veled, akkor meg is történt volna. Senki sem tudja elkerülni a lényeges és születésünk előtt "megírt" dolgokat. Szerintem ebbe csak többet látsz bele, mint ami.
2018. júl. 25. 04:12
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Volt anno egy pár, aki lekésett egy járatot, ami 01. 09. 11-én el lett volna térítve. Nem sokkal rá autobalesetet szenvedtek, meghaltak.

Ha meg kell halni, akkor meg kell halni.

2018. júl. 25. 05:50
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha meg kellett volna halnod, akkor meghaltál volna, ha nem úgy, akkor másképp, de nem telt volna el 12 év.
2018. júl. 25. 06:47
 7/13 anonim ***** válasza:
9%
Pszichológus
2018. júl. 25. 07:15
 8/13 anonim ***** válasza:
93%

Én úgy tudom, egy embernek nem egy konkrét halál-időpont van megtervezve előre, hanem több lehetséges esemény... Lehet, hogy neked ez volt az egyik és ezt megérezted.

Olyan nincs, hogy meg kellett volna halnod, de nem haltál meg, mert akkor meghaltál volna máshogy, nem élnél már.

Örülj neki, hogy folytatódik a létezésed. Ez azt jelenti, hogy még dolgod van itt :)

2018. júl. 25. 08:30
 9/13 anonim ***** válasza:
85%
Konkrétan csak bebeszéled ezt magadnak,van ilyen.Nem rajtad múlott hogy nem voltatok ott,rajtad kívülállók döntöttek erről,tehát nem arról szól hogy volt-e kedved odamenni vagy sem,és hogy döntöttél.
2018. júl. 25. 09:51
 10/13 anonim ***** válasza:

"De mikor a kocsival jöttünk hazafelé emlékszem említettem is anyáéknak, hogy be kellett volna mennünk. Olyan fura érzésem volt végig a kocsiban mikor jöttünk hazafele és fogalmam sincs minek említettem hogy bemehettünk volna..."

Nem atomrobbanás vagy szökőár volt, amibe mindenki odaveszett aki bement a városba aznap este.

Miért csak a halálra tudsz gondolni? Sok dolog várt ott a fényektől a hangoktól kezdve A párán a hidegen át a hirtelen viharon és pánikon keresztül, vagy azon hogy attól, hogy más kiborul te még csleekedhetsz a józan eszed szerint.

Nem biztos, hogy a halálhoz vonzódás és az aznapi események összefüggenek.

2018. júl. 25. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!