Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Ti hisztek abban, hogy minden...

Ti hisztek abban, hogy minden okkal történik?

Figyelt kérdés
Úgy értem,hogy amit adunk-jót vagy rosszat-,visszakapjuk.

2018. júl. 8. 12:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
53%
Nem.
2018. júl. 8. 12:57
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Létezik.Ez motgatja a világot.Viszont ha azért teszel jót mert jót vársz cserébe, akkor tévúton jársz.
2018. júl. 8. 14:30
 3/11 anonim ***** válasza:
48%
Nem hiszek benne.
2018. júl. 8. 14:52
 4/11 anonim válasza:
79%
Nem tudom. Én azt tapasztalom, hogy az emberek visszakapják az élettől a cselekedeteiket. (Akár jó vagy rossz) Viszont, úgy különöseben nem hiszem azt, hogy minden direkt történik velünk. Ha sok jót adunk valaki visszadja nekünk.
2018. júl. 8. 16:26
 5/11 anonim ***** válasza:
87%
Minden cselekedetünknek van következménye, az más kérdés, hogy amikor a következmény beérik, az adott helyen és időben éppen jelen leszel-e vagy teljesen mást találnak meg a következmények. Sokan úgy élik le az életüket, hogy a következmények elől menekülnek, ha úgy vesszük már ez is egy következmény.
2018. júl. 8. 16:35
 6/11 anonim ***** válasza:
63%
igen, teljes mértékben hiszem: benne vagyok egy iyen körforgásban most is.
2018. júl. 8. 18:44
 7/11 anonim ***** válasza:
59%
Igen, mivel MINDEN az univerzumban REZGÉS, ezért A HASONLÓ A HASONLÓT vonzza.
2018. júl. 8. 20:49
 8/11 anonim ***** válasza:
58%
Kivéve két mágnes ugyanazon polaritási végét, mert azok taszítják egymást.
2018. júl. 8. 21:13
 9/11 anonim ***** válasza:
49%
Nem hiszek, abban hiszek, hogy semminek sincs oka.
2018. júl. 8. 23:02
 10/11 anonim ***** válasza:
50%
néha azt gondolom hogy igen, és próbálok mindent megmagyarázni. elvesztetted a munkád de csak mert lesz egy jobb hamarosan blabla. de aztán meg mikor nincs lófsz se, és csak szr dolgok történnek veled, akkor azért elgondolkozol hogy nem, nem azért van ez mert 'így kellett lennie', hanem pont azért mert "nobody exists in purpose, nobody belongs anywhere, everybody's gonna die" hogy egy jó kis sorozatból idézzek.
2018. júl. 9. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!