Ki az aki egy előző életében élt Egyiptomban mikor még a piramisok a spirituális beavatás templomai voltak?
Én sem emlékszem az enyémre,egy barát barátja mondta el nekem hogy magamon viselem a jeleit,annak hogy ott éltem és valamilyen szintű beavatást kaptam.
Az arc formája és a szemhéj árulkodó. Meg egy harmadik dolog de azt itt nem ecsetelném.
Ezzel rengeteget segített,mert ezután sokkal jobban értettem miért is vagyok olyan amilyen vagyok.Elég ha Hórusz szemét mondom.
Nem tudom ezzel mennyire tudsz azonosulni... ☺
Ez kezd már közhely lenni, nem gondolod?
Igen, magam is egyetértek vele hogy a jelen a legfontosabb,de itt most nincs szükség erre.A múlt rengeteg eltemetett igazságot hordoz.És ezek kihatnak a jelenre is.Erről szól ez a rovat is. 😉
"Amúgy elég pofátlan hogy először beszélgetni akarsz a múltról azgán meg jössz a nagy élj a jelenben bölcsességgel."
Hmm. Elnézést kérek Tőled. Befejeztem. Töröltesd a pofátlan sőt trágár beírásaimat. Viszontlátásra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!