Akinek az a "sorsa", hogy elraboljak, megeroszakoljak, vagy megkinozzak, vele ezek miert tortenhetnek meg?
Mert ebben a világban minden megtörténhet, és annak az ellenkezője is.
Akit szeretnek, tisztelnek, vezetővé választják, vele ezek miért történhet meg?
Ilyen a sors.
Ha a "sors" tényleg létezik és én itt a reinkarnációs elméletekre gondolnák akkor oktatási jelleggel történik az esetek nagy többségében. Persze ott van a rossz helyen rosszkor faktor is.
De azt hozzá tenném, hogy szerintem akikkel ilyen dolgok történik azok részben maguk is tehetnek róla. Akinek fél kiló arany log a nyakában az mit csodálkozik ha leütik érte. Effektive a hiusága csorbul és ezen keresztül tompitják ezt a negatív tulajdonságát az illetőnek, persze ő ezt egészen másként éli meg. Vagy a nő aki miniszoknyában flancol meg félig kint a melle az mit csodálkozik ha rá akarnak mászni. Nekem volt olyan ismerősőm akit legalább 7x kizsebeltek.
Mert ilyen az élet. Ezt kell elfogadni, vagy beletörődni. Azonban amíg élnek jövőjükön tudnak változtatni. Ez rajtuk múlik. A sors.. hát az attól függ,hogy hogy létezik-e, hogy hiszel-e benne. Ezt a témát lehetne vitatni :D
Az valóság minden kínzása egyszer hasznos lehet. Ha nem is annak, akivel történik, akkor másoknak igen, ez az emberiség.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!