Valaki más életére emlékszek. Ez mi lehet?
Már 5 napja ezt érzem.
Először egy előadáson jött rám ,mert először láttam mégis ismerős volt..
Utánna olyan érzésem lett mintha valakik cserben hagytam volna és miattam lenne szomorú.
Aztán valamiért olyan emlékek jutna eszembe amit nem történtek meg.
Pl egy család jutott eszembe. Egy barna hajú nő, aki a visszaemlékezésben én voltam,a családommal,és a férjem meghalt egy túrán.
Én öngyilkos lettem.
Meg egyre többször van ez az ismerős érzésem ,hogy itt már jártam,ezt már láttam, és mindígy eszembe jút a család ,hogy velük ülök ott,és én vagyok a barna hajú nő.
Nagyon furcsa.
Mintha pár dolog már megtörtént volna,és amikor eztérzem eszembe jút az emlék.
Ezt én nem tudom hova tenni. Valakinek hasonló érzés? Vagy valamit tudtok mi lehet ez?
Brátnőm vitt oda,mert szeretjük az elhagyatott helyeket.ilyen helyeken szoktunk szorakozni. Elötte is voltak ilyen emlékeim. Még a circusba is volt az egyik zeneszámnál.
Mikor odaértünk a házhoz, egy hatalmas kipusztult telken feküdt az egész. Tégla ház maradék volt az egész. Bementünk és ami maradt a házból,azt bejártuk. Igy jöttek az emlékek alő. Egy szomszéd van, rá is emlékeztem. Pedig először jártam ptt,mert hiresen rosszul tájékozódok, igy régebben se járhattam ott. Most is oda kisértem. Csak a házban tudtam tájékozodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!