Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Valaki más életére emlékszek....

Valaki más életére emlékszek. Ez mi lehet?

Figyelt kérdés

Már 5 napja ezt érzem.

Először egy előadáson jött rám ,mert először láttam mégis ismerős volt..

Utánna olyan érzésem lett mintha valakik cserben hagytam volna és miattam lenne szomorú.

Aztán valamiért olyan emlékek jutna eszembe amit nem történtek meg.

Pl egy család jutott eszembe. Egy barna hajú nő, aki a visszaemlékezésben én voltam,a családommal,és a férjem meghalt egy túrán.

Én öngyilkos lettem.

Meg egyre többször van ez az ismerős érzésem ,hogy itt már jártam,ezt már láttam, és mindígy eszembe jút a család ,hogy velük ülök ott,és én vagyok a barna hajú nő.

Nagyon furcsa.

Mintha pár dolog már megtörtént volna,és amikor eztérzem eszembe jút az emlék.

Ezt én nem tudom hova tenni. Valakinek hasonló érzés? Vagy valamit tudtok mi lehet ez?

2018. jún. 10. 20:35
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
88%

Nem tudok rá mai eszemmel magyarázatot, de ha elfogadjuk azt a tényt, hogy a lineális időt csak a tudatunk gyártja le, mert idő, mint olyan nem létezik, akkor ezek a déjávu-k elhihetőek, elfogadhatóak.

Vagy másik teória, hogy a kollektív tudattalan tárháztudatából, ami egy kicsit olyan, mint a felhőtárhely a számítástechnikában, lehetnek áthallások egy másik ember lelkéből.

Arra próbálj fókuszálni, érdekelne, hogy ez a barna hajú nő és ezek a déjávuk mikoriak? Tehát a huszonegyedik századhoz köthető vagy inkább régies, netán nagyon futurisztikus?

Lenne egy kérésem azonban. A fenti véleményem csak egy szubjektív vélemény, értelmetlen bármilyen irányba is pontozni, kérem ne pontozzon senki. (Remélem a szövegértéssel senkinek nincs baja ezen fórumon, köszi)

2018. jún. 10. 22:03
 12/25 Bátor Tintanyúl ***** válasza:

"Ciara paint ,it balck"

Ez nem a 60-as évekbeli Rolling Stones nótának a feldolgozása? Mert akkor van egy tippem, hogy miért emlékszel a szövegére...

2018. jún. 10. 22:57
 13/25 A kérdező kommentje:

Nem tudom minek a feldolgozása.

Sose hallotam ezt a zenét se ehez hasonlót.

2018. jún. 10. 23:03
 14/25 anonim ***** válasza:
56%

Más életére hogyan emlékezhetnél, hiszen az emlékek mind az egyén sajátjai.

.

"nem nagyon hiszek az előző életbe"

Akkor hogyan gondolod komolyan, hogy mégis emlékek jönnek elő előző életedből?

.

Kérdésedből az derül ki, hogy fiatal vagy, hiszen emlékeid előző életről nem lehetnek születésed utániak. Születésed után nem élhetted 'előző életed'.

.

A 'Paint it black' (magyarul 'fesd feketére') 1964-es Rolling Stones szám, amit Ciara 2015-ben dolgozott fel.

Gyakran hallhattad háttérzeneként, ami nem tudatosult benned. Ehhez nem kell reinkarnáció.

2018. jún. 11. 06:34
 15/25 A kérdező kommentje:

A zenét nem hallotam biztos vagyok benne.

És azért írtam úgy ,hogy más emlékeire emlékszek,mert nem tudom honnan jönnek olyan emlékek elő ami nem történt meg.

Mint az a ház. Belogtuni,és simán tájékozódtam benne,pedig sose láttam azt a házat. Majd eszembe jutott egy olyan emlékkép,hogy a kanapén ülök. Ezután simán odamentem ahol a nappali régen volt. Akármilyen rossz állapotba volt most .

Attól ,hogy valaki fiatal nem biztos ,hogy képzelődik vagy valami.

Sőt már az is érdekes volt,hogy egy helyszínre ,és egy emberre emlékszek,akivel sose találkoztam kiskoromba sem.

Mégis tudtam ki ő.

Meg is lepődött,hogy honnan ismerem.

Na ez az amit nem tudok hova tenni,főlleg miután rákérdeztem egy névre ( a barna hajú nő nevére) és rávágta a férfi,hogy ismerte.szomszédok voltak.

Ez volt a fő ok ami miatt úgy döntöttem koírom,mert véletlen egybe esésnek ,ez durva.

Első sorban azoknak a válaszát várom,akik éltek meg hasonlót. Lehet ők rájöttek hogy ez meg mi

2018. jún. 11. 08:22
 16/25 anonim ***** válasza:
40%

Szerintem erre senki se tud válaszolni, mert senki se tudja. Pl amikor kiírják hogy Mi van a halál után??? Senki se tudja mert aki meghalt az nem írogat ide.

Te nyilván azt hiszed hogy az előző életedben az a nő voltál. Na de honnan jönnek az emlékek? Azok nem tárolódnak sehol, fizikailag nem is léteznek. Akkor mégis hogyan emlékezhetnél rá?

2018. jún. 11. 09:44
 17/25 anonim ***** válasza:
19%
Szerintem is butaság nincs reinkarnáció én olvasgattam utána lehet csak az agy képzeli be hogy már megtörtént, halál után nincs semmi ilyesmi.
2018. jún. 11. 10:27
 18/25 A kérdező kommentje:
Ezt mondtam is ,hogy nem hiszek benne. És nem arra várok választ ,hogy mi voltam vagy ilyésmi,hanem hogy,honnan jönnek ilyen emlékek mi hozhatja elő? Másnak is golt már biztos ilyene,hogy olyanra emlékeszik,amire nem is emlékezhetne
2018. jún. 11. 11:38
 19/25 anonim ***** válasza:
24%

Azért nekem sűrűbben van olyan hogy nem emlékszek amire kéne.

Ha normális magyarázatot akarsz, lehet hogy valami agybaj. Pl agyrák. Vagy egy idegen parazita van az agyadban. Bármi lehet, pszihikai probléma. Lehet hogy a ház nem is létezik csak hallucináltad. Lehet hogy te se létezel. Remélem tudtam segíteni.

2018. jún. 11. 14:06
 20/25 Bátor Tintanyúl ***** válasza:

"barátnőmmel elmentünk egy félig lebontott házhoz, és annyira ismerős volt. Beülről,kívülről.

Tudtam is mi hol volt."

Konkrétan milyen emlékek (ha valóban azok) jöttek vissza? Mikről tudtad, hogy hol volt? Az események jelentkezése előtt vagy után mentetek a házhoz? Miért mentetek oda? Hol van az a ház? Népes település? Vannak szomszédok? Korábban jártál a környéken? Azon a településen nőttél fel (vagy élsz régóta)?

2018. jún. 11. 23:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!