Mi lehet az oka annak, ha valaki olyan családba születik, akik túlságosan korlátozzák, visszafogják, akadályozzák a haladásban, megnehezítik az emberi kapcsolatait, barátságait, párkapcsolatait?
Figyelt kérdés
2018. jún. 10. 09:13
11/13 A kérdező kommentje:
Én úgy érzem, hogy ha valaminek ismerem az okát, megoldást is jobban találok az adott problémára.
2018. jún. 11. 10:17
12/13 Fish1 válasza:
Az ilyen helyzet engem arra tanított, hogy álljak a sarkamra, legyen önálló, ne adjam fel az álmaimat akkor se, ha vissza akarnak húzni, állítsam le őket, ha úgy érzem, hogy túlzásba estek, stb. Rengeteg előnyt lehet ezekből kovácsolni később.
13/13 anonim válasza:
"Én úgy érzem, hogy ha valaminek ismerem az okát, megoldást is jobban találok az adott problémára"
Na tessék, ahogy fish1 írta, az a lényeg, hogy a legjobbat kihozd a szituációból, hogy tanulj belőle amit lehet. Én meg kapom itt a 0%-ok a segítő kérdésre... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!