Miért születtem le a földre?
Még gyermekkoromban, álmodtam, 5-6-7 éves lehettem, nem tudom pontosan, olyan volt mint inkább egy emlék, és teljesen úgy éreztem, hogy ez az igazság. Szóval a földre "születésem" pillanata volt, az a pillanat, amikor még nem vagyok itt, hanem egy sokkal jobb helyen vagyok, ahol jól érzem magamat, vannak ott mások is. És arra gondoltam akkor, hogy nem akarok lejönni ide, minden porcikámmal ellenzem ezt, úgy gondoltam, hogy nekem már nem kéne többet ide lejönnöm, mégis erre kényszerítenek (más valakik eldöntötték), mert hogy van 2 ember (szüleim), akiknek segítenem kell. És akkor, ne nevessetek ki, de kb. mint amikor a Sliders c. sorozatban utaznak (nem tudom ki emlékszik rá), úgy jöttem le ide. És bumm, utazok le ezen az izén, és vége.
Na már most, én azóta felnőtt ember vagyok, 8-9 éve kijártam az iskoláimat, de egy tömegkatasztrófa ember vagyok, nem csinálok szó szerint semmit, múlatom az időt, egész életemben úgy éreztem, hogy szinte fáj ha csinálnom kell valamit. Nem akarok itt élni, utálom az egészet, semmi értelme nincs, hogy létezem. Nem vagyok depressziós, voltam az nagyon sokáig, akartam öngyilkos lenni, de most már egy 5-6 éve nem vagyok az, az érzés mégis egész életemben megvan, hogy húzzak el ebből az életből minél előbb. Nem tudnám megölni magam, nem is ezzel kapcsolatos a kérdésem, hanem, hogy mi célom itt akkor? Minek küldtek le? Ez valami lecke, vagy büntetés? Már felnőttem, a szüleim együtt maradtak, elvégeztem akkor a dolgomat, nem mehetnék el?
Én sokat kutattam a témában. És nagyon érdekes, hogy ilyen emléked van a leszületésedről. Ez elég ritka.
Én úgy tudom (sok hasonló témájú könyv olvasásából) hogy mielőtt leszületsz a földre, te írod meg hogy mi az amit meg kell itt tanulnod, mi az a karma amit le kell tudnod. Persze szabadakarat is van,így simán eltudsz térni a tervtől.
Valószínűleg azért érzed így magad, mert alapból tiltakoztál, hogy leszüless és még emlékszel is rá, megmaradt az érzés.
Viszont ha öngyilkos akarsz lenni (amit nagyon remélek, hogy nem és igen, olvastam, hogy az korábbi gondolatod) akkor egy ugyanilyen életet fogsz megkapni újra és újra. Valahogy találd meg az életcélod. Az egyik hozzászóló nagyon jót írt, a belső munka nagyon hasznos, az önismeret is.... és idővel megérzed mi az amit tenned kellene itt.
van egy nagyon jó könyv, ami arról szól, hogy nem akar tovább élni egy tragédia után az illető és végig késirik az előző életeiben, hogy némi magyarázatot kapjon a miértekre....nem jut eszembe a címe most, de ha érdekel megírom majd
Most mindenki emlékezzen vissza mit álmodott 4 hónappal ezelőtt. Megvan? Nos, akkor jöjjön mit álmodtál 5 éves korodban... Ez is? Öhö.
"Miért születtem le a földre?"
Hogy tovább károsítsd a környezetet a jelenléteddel?
# 12 - Nagyon izgalmasnak hangzik a könyv, köszönöm, mindenképpen megpróbálom letölteni!
"te írod meg hogy mi az amit meg kell itt tanulnod, mi az a karma amit le kell tudnod" - hát az én esetemben akkor ez nem így lehetett sajnos, de biztos van ilyen is, én elhiszem :D
# 14-es :D :D :D valóban lehet benne igazság, ismerek olyat, aki egyetlen álmára sem emlékszik, de csomó embernek megmaradnak bizonyos álmok elég élénken az emlékezetében, főleg ha nagy jelentőséget tulajdonítasz nekik
Sajnos ki kell hogy ábrándítsalak, nem a leszületésed pillanatát láttad, hanem csupán azt az implantot, ami determinálta azt, hogy jelenleg is ott tarts, ahol vagy. Azt hiszed, hogy a lapok közé látsz, de ez is csak a játék része, az egész életed pontosan megtervezett eseményláncolat.
A vicc az, hogy nem tudod elrontani a játékot, az, ha depressziós vagy, öngyilkos akarsz lenni, vagy csak múlatod az időt, az is tapasztalat, tehát értékes. Nincs jó vagy rossz megtapasztalás, minden értékes és célzott. Keresed az értelmét? Tudod mi az értelme? Az, hogy vagy, létezel! Minden létezéssel töltött pillanat megtapasztalás, tehát van értelme. Egyébként az egész életedben a legfontosabb megtapasztalás a dráma, és ahogy látom, neked abból kijutott rendesen :)
Üdvözöllek az élet nevű játékban! Hidd el, most hogy megtudtad az igazság egy részét, nem fog elmenni a kedved a játéktól, mert a terv része az is, hogy megtudd és már megfelelően vagy kondicionálva ahhoz, hogy a "szabad" (formált) akaratoddal megfelelő következtetésre juss.
Ha konkrét kérdésed van, írj nyugodtan, mindenre válaszolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!