Halálunk után mennyire van beleszólásunk a következő életünkbe?
Olvasd el Michael Newton - Lelkünk útja I. c. könyvét.
Van II. illetve III. kötet is, de a lényeg az első könyvben benne van.
100%osan együtt döntünk mindünkről.
A nem lényegtelen. Olyan életkonplexumot választunk, ami lehetőségeinkkel egyetemben legjobban szolgálja istent egymással harmóniában.
Azért születnek az emberek egy bántalmazó családba, mert azt kívánják megtapasztalni, illetve lehet karmikus adósságuk is van.
Tudom, hogy ezt földi szemmel nehéz megérteni, hogy miért nem mindenki gazdag, szép, okos embernek akar leszületni. De a lelkek célja a Földön nem az élvezet, hanem a tanulás, a tapasztalatszerzés és a megértés. Egy tökéletesen boldog élet alatt semmit nem tanulhatnál, semmit nem érthetnél meg.
Ugy irjatok ezt az en valasztom meg vagy egyutt valasszuk meg hova szulessunk, mintha 100%-as tudna az illeto.
Hit.
Tudok egy harmadikat variaciot.
Karma hatarozza meg, hogy hova szuletik az illeto. Vagyis a karmaja.
"Ugy irjatok ezt az en valasztom meg vagy egyutt valasszuk meg hova szulessunk, mintha 100%-as tudna az illeto."
#2 vagyok
Én úgy hiszem, hogy a kitűzött célt megválasztjuk, a szüleinket megválasztjuk és a fogantatást megelőző időtől a születésig sok körülmény elbaszódhat (újrafogalmazom, hogy lélekszinthez illeszkedjen: megváltozhat), amit már nem lehet befolyásolni.
nem tudom, szerintem ezt nem az élők által használt oldalon kéne megkérdezni...
én a tibeti halttaskönyvet ajánlom...
több gyk kérdés még azt firtatja van e eggyáltalán, rövidre zártad :)
mind e mellett szerintem, a jelen életünk határozza meg a következőt, (de nem úgy hogy te kis köcsög voltál, aki sak a kicsengetést várta... és ezért következőben hörcsög leszel a texsasi sitatagban a sok csörgő kígyó közt) hanem ember leszel csak az előző tapaszaltok meglátások, megértések élések, hatáással lehetnek a nemedre, de lehet hogy a teremtő aszmonja hogy nem mert cseszél megtanúlni, bukó és újra... ez csak elmélet, mint minden hasonló, nem haltam még meg annyira, hogy töretlen tényt, és fix állást foglaljak, a témában... bár valószínű akkor már nem is menne ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!