Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Ez a karma kegyetlen munkája?

Ez a karma kegyetlen munkája?

Figyelt kérdés
Volt egy lány akivel 4 hónapig próbáltam összejönni de fél éve lett barátja, akkor lekoptatott engem, megbántott és lejáratott mások előtt, én teljesen összeomlottam, hogy azt hangoztatta mindenhol hogy én nem vagyok elég jó neki. Na ezután 2 héttel megismertem jelenlegi barátnőmet aki hasonló helyzetben volt egy fiúval, a lány aki annyira hangoztatta hogy nem vagyok elég jó meg terhes lett a pasijától, mikor a pasi meg megtudta hogy terhes ott hagyta :D most ott van 16 évesen, egyedül 4 hónapos terhes és ott fogja hagyni a sulit is :) szerintetek ez a karma műve?
2018. márc. 14. 23:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem, ez a felelőtlen, léha emberek "munkája".

Örülök, hogy nem te vagy a "boldog apa".

Heverd ki a megrázkódtatást és normális, kedves lánynál próbálkozz - felelősségteljesen. A karma: cselekedeteink - a szanszkrit /ˇkr -gyökből cselekedni, teremteni származik. Minden tettünknek következménye van - a jótetteknek jó, a rossz tetteknek rossz. Ez egy láncolat, ok-okozati összefüggésben. Az 'okozat' következőnél 'ok' - és így tovább.

2018. márc. 14. 23:41
 2/7 A kérdező kommentje:
Értem. Számomra ez azért érződött "karmának" mert azután amit velem csinált, rajta így csattant le mert rosszatt tett velem, én azóta ahogy leírtam boldog vagyok, megismerkedtem egy másik lánnyal, ő meg elcseszte az èletét :) köszi a magyarázatot arra pontodan mi a karma :)
2018. márc. 14. 23:47
 3/7 A kérdező kommentje:
*pontosan
2018. márc. 14. 23:47
 4/7 anonim válasza:
100%
A legszebb öröm a káröröm, álszent dolog letagadni. De azért még nem "karma". Úgyhogy örülj továbbra is, csak vigyázz, az egód meg ne hízzon túlságosan, mert akkor meg legközelebb te fogsz nagyot esni.
2018. márc. 15. 00:12
 5/7 anonim ***** válasza:
2018. márc. 15. 02:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy nem a karma a kegyetlen, hanem az emberek. Azt kapsz, amit adsz!
2018. márc. 15. 09:06
 7/7 anonim ***** válasza:

"Ez a karma kegyetlen munkája"

Kinek Karmájára gondolsz?

A lányéra, aki egyedül maradt várandósan?

A még meg nem született gyerekére, akivel netán éreztetve lesz, hogy csak 'beesett'?

Az Univerzum csak miattad nem fog büntetni senkit.

2018. márc. 18. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!