Szerintetek van élet a halál után?
"Sok bozonyíték és ellenérv van, de semmi sem biztos."
Akkor mondj pár bizonyítékot és támaszd alá akreditált intézmények elfogadott kutatási eredményeivel.
Én nem vagyok hívő, és nem járok templomba, de a véleményem az hogy van.
Ezt pár dologgal alá tudom támasztani.
Kb 12-13 éves voltam, amikor vidéken nagymamámnál voltunk, és este a tiszta szobába egyedül a koromsötétben lefeküdtem aludni. Nem aludtam még, de kinyújtott karomon volt a fejem, és valaki megfogta a kezemet.Nagypapám,akkor már nem élt, és anyukám nővére se.
Továbbá történt velem olyan két esetben, hogy aludtam, és fel akartam kelni de nem tudtam mert olyan érzésem volt, mintha valaki lefogna. Szememet se tudtam kinyitni, de mindent láttam. nem álmodtam.
Ezek az élmények szerintem nem véletlenül történtek, és valami oka van. Nem halucináció, vagy kitalált dologról van szó.
Megvagyok bizonyosodva róla, hogy van valami odaát.
Azt ,hogy ez milyen formátumba, vagy helyzetben, arra nincs válasz,de van lét odaát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!