Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Mennyi esélyem van arra, hogy...

Mennyi esélyem van arra, hogy a következő életemben is ember leszek?

Figyelt kérdés
Egy jósnő kiszámolta, hogy az eddigi X év alatt én összesen 2X éltem emberként..és a többi év? Nem tudom ezt elhinni...

2017. nov. 7. 12:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
48.75%
2017. nov. 8. 12:54
 12/16 anonim ***** válasza:
Felelet a kérdésre: Nincs következő életed, nincs újra kezdés semmilyen formában. Mielőtt visszamész a jósnőhöz tájékozódj egy kicsit, hogy kik ők vagy, hogy kit/mit szolgálnak, keress olyanokat akiknek rossz irányba változott az élete egy ártatlannak vélt jóslat után vagy a természetfelettiek keresése után.
2017. nov. 8. 15:46
 13/16 anonim ***** válasza:
Nincs ujra kezdés az élet szinte csak erről szol a földből ki nőlnek a növények azokat meg eszik az állatok mi meg esszük az állatokat majd ki sz@rjuk az vissza jut a földbe majd újból ki nőnek a növények... De az hogy az emberiség létszáma növekszik nem feltétlenül jelenti azt hogy mindig azonos az emberszáma volt aki írta hogy lehet hogy még nagyon sokan várakoznak a reinkarnációja nekem eszembe sem jutott :D de még annyit hozza tennék hogy akkar uj lelek is születhet mert ugye vanak akiknek a lelke el pusztul akkor viszont születnie is kell neki
2017. nov. 8. 22:34
 14/16 anonim ***** válasza:

Nagyon erősen kétlem.

1: Jós jövővel foglalkozik, vagy nem jós, vagy nincs ilyen specializációja, avagy kamuzott.

Ha 2X éltél emberként, és ez 3., az lehetséges, de akkor e dimenzióban is ez, 3. életed.., max egy + egy, mint pár állat.

100%, te még ide fogsz születni párszor, és mindig emberként... mi másként?? O.o Egy folyamat, 2 váltópont közt nem szakadhat meg. Itt kezdted, 3. dimenziós fejlődésed, itt is fogod befejezni.

2017. nov. 9. 10:16
 15/16 anonim ***** válasza:
Minden eddigi választ nézz semmisként.
2017. nov. 9. 10:18
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenki válaszát :)
2017. nov. 10. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!