Lehetett-e közünk egymáshoz előző életünkben? És ha igen, akkor mi?
Figyelt kérdés
Van egy barátnőm. Messze lakik, véletlenül találtunk egymásra az interneten egy közös problémánk miatt. Már az első beszélgetés alkalmával tudtuk, hogy nagyon hasonlítunk egymásra, sokkal jobban, mint az "átlag legjobb barátok". Ugyan azok az elvek, az álmok, a gondolkodás mód, a célok, és szinte az egész életünk. Soha nem találkoztunk, mégis megérezzük, ha a másikkal valami történik. Valami 6. érzék szerű lehet. Sokszor előfordult, hogy amikor neki írtam, dejavu-t éreztem, mintha már ugyan ezeket egyszer elmeséltem volna. Mikor huzamosabb ideig nem beszéltünk megálmodta, hogy velem mi történik és én aznap ismét felbukkantam és minden ami az álmában volt, tényleg megtörtént... Ugyan azok a szófordulatok, a belső tulajdonságok, a problémák, hiába nagy közöttünk a távolság. Rengeteg furcsa dolog történik velünk, ami többnyire jó, bár sokszor elég rémisztő. Próbáltunk rájönni, mi lehet ennek az oka, de logikus magyarázatot egyet sem találtunk.2010. máj. 30. 23:51
11/15 A kérdező kommentje:
Hiába nem töltöttük még be a 18-at, szerintem érettebbek vagyunk mint a mai 18 évesek, mert már sajnos elég kemény dolgokon kellett keresztül mennünk (oké lehet gondolni hogy tipikus kamasz mindent eltúloz de ez jóval több annál.) Köszönjük a segítséget.:)
2010. jún. 4. 17:20
12/15 anonim válasza:
Mindig mindennek köze van egymáshoz, hiszen minden EGY. :)
13/15 A kérdező kommentje:
És mindennek oka van? :)
2010. jún. 8. 21:46
14/15 anonim válasza:
az én barátnőm megálmodta h mitfogok neki mondani meg h a másik barátnőn levágatja a haját neki nem monduk el h mit álmodott és mikor át mentünk hozzá azt mondta lefogja vágatni a haját meg 1x levágta a hajam és azt mondta h olyan mintha már megtörtént volna vagy álmodott volna erről, de még életébe nem vágott haja a saját frufruján kívül
15/15 A kérdező kommentje:
Az sem lehetett rossz. :D
2010. jún. 19. 16:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!